Je zna ko sta moze biti hard mi od kada sam sredio komp pocne cviliti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hard cvili? Već sam mislia da je ti pas uletia u kućište pa se zaglavia :D
Možeš li objasnit to cviljenje
lol na ovo s psom. inace bi fkt mogao to malo bolje opisati.
a kako da opisem u zahtjevniem radu kompa hard pocne cviliti ko da ce explodirati
jel odbrojava?ondako bi bi bi bi ili biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pazi ako ide bi bi bi pazi da nije bomba xD ako ide biiiiiiiiiiiiii znaci infakt
jel odbrojava?ondako bi bi bi bi ili biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pazi ako ide bi bi bi pazi da nije bomba xD ako ide biiiiiiiiiiiiii znaci infakt
wtf
haha.. Jesi siguran da je hard
xD sto posto ... BTW ako je hard nece jos dugo, stisat ce se on za koji dan/mjesec ... onda ces pozelit da opet cvili :S
al gle ništa od zvonebaba-e već 3 dana... dali zuji pa prestane ili bibipa ko šta je rekao cro.tonny? otvori kućište i očisti vent... to bi pomoglo u slučaju br. 1 :)
Ajde dosta vise ne zaebavajte ga.
Nadji neki eksterni hard koji ima više slobodne memorije nego tvoj kompjuter zauzete i samo izvrši back up.
Nakon toga baci taj cvilavi hard i zamjeniga novim.
mislim nije da će bit skup neki od 250GB ili 320, ali ako nebi htio kupovat...
sry sta kasnim ali hard nemogu zamijenit posto sam iz Rijeke a hard je bio vec jednom na servisu i svakim danom sve vise i vise cvili a kupljen je u VEMIL-u prvo je kupljen bio SEAGATE 7200.11 onda je krepao i dali su mi HITTACHI jer kao nije seagatova greska
sry sta kasnim ali hard nemogu zamijenit posto sam iz Rijeke a hard je bio vec jednom na servisu i svakim danom sve vise i vise cvili a kupljen je u VEMIL-u prvo je kupljen bio SEAGATE 7200.11 onda je krepao i dali su mi HITTACHI jer kao nije seagatova greska
1 litra ulja, uliješ i to je to. Mi smo nekad podmazivali auspuhe na autima kad su bučili. Kako je to ista tehnologija - mora funkcionirat!
A da provjeriš dali je dobro stavljen u kućište, odnosno da nisu možda to što čuješ neke vibracije zbog lošeg dodira kućišta i diska.
i meni je tako cvilio i nije dugo