Gigabyte GeForce GTX 460 problem

poruka: 35
|
čitano: 4.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

uzeo sam od frenda grafičku Sapphire Radeon HD 5850 i furmark je normalno radio jedno minutu, al je temp došla do 80 stupnjeva pa nisam htio forsat previše i ugasio da mu slučajno ne skurim nekaj, ne kužim se previše u te stvari

sad idem igrat battlefield večeras pa ću vidjet dal će se ponovit stvar...al meni se sve više čini da je riječ o grafičkoj nažalosat, naravno, najskuplji dio...pa javim kaj bude

btw, može odmah prijedlozi za novu grafulju...pod moj PC je konfiguracija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa nemoj kupovat novu ako ti je ova pod garancijom (2 godine je garancija). šteta ako je greška u kartici, imam takvu i odlična je

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gigabyte GeForce GTX 460 problem
zuper kaže...

pa nemoj kupovat novu ako ti je ova pod garancijom (2 godine je garancija). šteta ako je greška u kartici, imam takvu i odlična je

a odnijet ću ju, u ADM sam ju kupio...pitaj boga kolko će im trebat, 2-3 tjedna sigurno :(

14 godina
neaktivan

za zvuk u slušalicama, ne ostane nužno. Ovo je hardverska greška, ima pun k takvih kartica u zadnje vrijeme, a razlog je boga pitaj, nitko od proizvođača se ne udostoji obratiti nama "običnim smrtnicima". Pošto je moguće djelomično riješiti sa flashanjem gpu biosa, moguće da je do njega, no kako ni to nije sigurno više smisla ima da je problem u VRAM-u. Vrati je, vjerojatno nova neće stvarati probleme. Osim ako je cijela serija takva kao što je sa Zotacom.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo, pa da zaključimo topic, nakon točno tjedan dana zvali me iz ADM-a da dođem po novu grafičku...kaj je bilo sa starom? "ne znamo, nisu nam rekli, samo su poslali zamjenu. ma u biti ih nikad ni ne popravljamo osim kad je riknuo ventilator. sve ostalo ide na zamjenu. vjerojatno vam je nešto pregorilo pa se pregrijavala, eto"

hvala, doviđenja :P

p.s. fala svima anyway na brainstormingu! :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice