Gdje Kupiti? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gdje Kupiti?

ovu temu zamislio sam kao mjesto gdje svako tko ima upit gdje kupiti nešto...jednostavno pita ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 21:54 (funkstaz).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gdje Kupiti?

Te krećem prvi sa upitom..

Dali itko zna gdje u Hrvatskoj mogu nabavit DISPLAY PORT TO VGA ADAPTER (AKTIVNI)

tipa ovo http://www.amazon.co.uk/StarTech-DisplayPort-Video-Adapter-Converter/dp/B003V4TV8O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353519892&sr=8-1

Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
Gdje Kupiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Gdje Kupiti?
funkstaz kaže...

ovu temu zamislio sam kao mjesto gdje svako tko ima upit gdje kupiti nešto...jednostavno pita ovdje.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno. Pita ovdje i čeka da umjesto njega netko nazove par trgovina, potraži na Googlu ili nešto treće.

funkstaz kaže...

BUG forum ima tražilicu, i da se barem pokušao pronaći sličnu temu, pronašao bi ovo, te bi nakon toga krenuo dalje. Ili bi pronašao ovo.

LOCK {#}

13 godina
neaktivan
Gdje Kupiti?

hvala na odgovorima ... da trazio sam ali očito brzopleto... previdio.. hvala... 

sto se tiče same teme u pravu ste ima hrpu drugih načina i bržih naci što trebas ali moze posluzit(tema) za stvari koje je teže nać

kao što je meni bilo teško nać ovo u hrv. upiso u gugl sve varijacije cega trazim i u prvih 10 rezultata nije bilo hrv linka... 

dunno why..

ako vam se ne sviđa tema može LOCK.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Gdje Kupiti?
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice