Gasenje računala

poruka: 14
|
čitano: 2.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Gasenje računala

Kad igram igrice(LOL,Combat arms...)ugasi mi se  pc,prije toga pocne zujati i onda se ugasi.Ako mi je toplo u sobi odma ce se ugasit,a ako je zima onda mogu igrat po pola sata i onda se gasi.Jel moze kakva pomoc,zbog cega se gasi?

0 0 hvala 0
14 godina
Gasenje računala

Jel ti se pojavi plavi ekran kad se računalo ugasi?

Ako da, skini neki program ( npr. CPUID Hardware Monitor ) i pokaži nam svoje temperature.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Gasenje računala
Tomek.Klc kaže...

Jel ti se pojavi plavi ekran kad se računalo ugasi?

Ako da, skini neki program ( npr. CPUID Hardware Monitor ) i pokaži nam svoje temperature.

nema plavog ekrana,samo se ugasi i nepali se

14 godina
Gasenje računala

Svejedno napravi ovako, skini neki program i uslikaj temperature.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ti je i samom jasno u čemu je problem, pregrijava se, dakle kacavidu u ruke, otvori kučište, počisti ga od prašine i zamijeni termalnu pastu na procu i grafi, ako ne znaš kako ili zovi nekog ko zna ili pogledaj koji tutorial na Youtube-u, možeš prije toga instalirat HWMonitor i paste-at tu sliku da vidimo o kojim je temperaturama riječ.

I see offline people !
14 godina
Gasenje računala

Na ovo i ja pucam, samo sam mislio to pojasnit u par postova. {#}

Dakle, iskopčaj sve iz kučišta, skini desnu bočnu stranicu i malo počisti prašinu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ej kod mene je sve dobro kada upalim taj program a kada igram igricu neku ugasi mi se

12 godina
neaktivan

j skinio sam taj program i sve mi je uredu a cim pocnem igrati neku igricu odmah mi se ugasi

14 godina
Gasenje računala

{#}

Udji u program, uslikaj ekran ( printscreen ) i postaj ovdje da vidimo tvoje temperature. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

{#}

Udji u program, uslikaj ekran ( printscreen ) i postaj ovdje da vidimo tvoje temperature. 

Pa dobre su mu temperature i struja i ventilatori i sve,sve je onako kako bi trebalo bit,i opet se gasi!!!

12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

{#}

evo slike

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 22:28 (flo.otok).
13 godina
neaktivan
Gasenje računala

VERY NICE

0 0 hvala 0
15 godina
Gasenje računala

Ljudi ti samo hoce reci da pomocu tog programa ocitaj temperature i ovdje postaj screenshot.

Sam program nece popraviti tvoje racunalo, ali moze pomoci da vidimo koji dio te zeza.

Makar da sam na tvom mjestu odmah bi rastavio komp, sve ocistio od prasine, stavio novu pastu na CPU i GPU, ocistio sve ventilatore i to je to.

Koja konfiguracija je uopce u pitanju (makar daj ti nama prvo temperature od kompa pa onda mozemo dalje pricat i radit na otklanjanju kvara).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ljudi ti samo hoce reci da pomocu tog programa ocitaj temperature i ovdje postaj screenshot.

Sam program nece popraviti tvoje racunalo, ali moze pomoci da vidimo koji dio te zeza.

Makar da sam na tvom mjestu odmah bi rastavio komp, sve ocistio od prasine, stavio novu pastu na CPU i GPU, ocistio sve ventilatore i to je to.

Koja konfiguracija je uopce u pitanju (makar daj ti nama prvo temperature od kompa pa onda mozemo dalje pricat i radit na otklanjanju kvara).

vec je stavio sliku

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice