Zanima me da li formatiranjem C: diska brišem i windowse?Ja mislim da da.Ali ako netko ima saznanja ili je on/ona morao/la to raditi neka napiše odgovor.
ZAHVALJUJEM PAMETNIM ODGOVORIMA
Zanima me da li formatiranjem C: diska brišem i windowse?Ja mislim da da.Ali ako netko ima saznanja ili je on/ona morao/la to raditi neka napiše odgovor.
ZAHVALJUJEM PAMETNIM ODGOVORIMA
Ako imaš direktorij na disku C: koji se zove Windows onda Da!!
A dali mogu windowse prebacit na D: disk?Ako da kako?
Naravno, formatiranjem bilo kojeg diska brišu se svi podaci s njega.
Pa tako i diska C: gdje su windoze
Radio sam to dosta puta, i baš neku večer.
Ja koristim VXP3G, to je bootabilni XP Pro sa SP3 i svim mogućim driverima integriranim.
Jako je brz i stabilan, ima dosta dodataka sa viste integriranih.
S DVD-om u pogonu restartaš kompjuter, pokrene se instalacija sa DVD-a i samo slijediš korake.
Evo ovdje imaš upute:
Evo ovako,ja sam početnik ne baš totalni ak znam kad neš treba napravit onda znam.Na kompu mi je AVAST! 4.8 Home.On mi je našo Virus na RAMU neznam kak to al eto.Ja skupim hrabrosti i bez mog STARIJEG BRATA KOJI JE OD MENE STARIJI 9 i pol godina i još ktome završio školu za telekomunikacije i za kompovei ja stisnem delete now.I ja resetiram komp.Od tada komp radio kao puž koda ima 8888 virusa al sam ga skeniro i ništa.Od brata frend kojeg i ja poznajem (bratovih godina) ima XP instalaciju na Cd-u.Pošto mi je buraz ošo na teren ja moram frenda sam zvat.A on ima godina ko moj buraz.Imam instaliran Kubuntu na D:disku koji isto kao c neda mi uć u sebe moram ić na istraži itd.