DVD oštećen

poruka: 8
|
čitano: 6.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVD oštećen

Tragedija, DVD sa crtaćem Surf´s Up smo pozajmili i dobili nazad oštećen na samom obodu se vidi polukružni trag kao da je ispao nekome ili ga je neko malo jače savio. Ima li leka tome fizički ili softverski. Spašavajte najmanji član porodice lije silne suze što nemože da pogleda pingvine surfere. Ako sam promašio mesto za temu preumerite me ili uputite na temu koja ovo već obrađuje.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD oštećen

E to je stvarno kako bi rekli ameri pain in the ass problem najvjerojatnije nista od toga, ako je disk teze ostecen mislim presavijen gadno izgreban nema bas tu pomoci. Naravno mozes pokusati softwerom za povratak podataka izvuci podatke no ne ocekuj cuda to vise pali kod manjih datoteka nego filma, uglavnom probaj s ovim softwerom http://download.cnet.com/CD-Recovery-Toolbox-Free/3000-2242_4-10646814.html

ili dvdfab-om http://www.dvdfab.com/download.htm , uglavnom najvjerojatnije nista od toga probaj zamjeniti dvd u videoteci ili skinuti film s neta.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DVD oštećen

Ovako..uzmi Alcohol 120% i kopiraj taj dvd..nastimaj da se kopira bez citanja gresaka..poslije sprzi na neki novi i gledaj..je da ce imati par prekida al tu je sta je moci ce se pogledat... Smijeh

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
DVD oštećen

Hm, imao sam davno slican problem. DVD bio na jednom mjestu ogreban i nisam nicim mogao prebaciti sadrzaj na hard. Sve dok nisam probao sa isobusterom. Nevjerovatno, sve je uspio pokupiti i prebaciti. Istina kad je dosao do dijela gdje je ostecen, malo je srotao ali odradio posao.

TrustNo1

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: DVD oštećen

hvala puno krećem sa probom

16 godina
neaktivan
DVD oštećen

ne mogu instalirati gta4 zato što je DVD br.1 na jednom mjestu malo pukao. mogul ikako pomoću jednog programa izvući podatke i prebaciti ih na hard disk.

db
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deni146 kaže...

ne mogu instalirati gta4 zato što je DVD br.1 na jednom mjestu malo pukao. mogul ikako pomoću jednog programa izvući podatke i prebaciti ih na hard disk.

mozes pokusati s nekim od iznad navedenih programa, no ne bih ti preporucio, to je Data disc, nece ti moci dovrsiti instalaciju

16 godina
neaktivan

moje iskustvo sa izgrebanim DVD-om

kada napraviš gore opisane radnje sa softverom i spasiš  šta se spasiti da

uzmi pastu za zube, premaži tankim slojem i vaticom trljaj kružnim pokretima, ali sam zaboravio u kojem smjeru jer je i to bitno

i pomalo ispiri sa vodom

sve dobro osuši

pa isprobaj

iradnju ponovi nekoliko puta i bez pretjerivanja sa pritiskom

ja uspio spasiti sve slike

:))

ideja je pokupljena sa nekog stranog foruma nakon očajnog googlanja par sati

NAJBITNIJE:

pazi da u pasti za zube nema onih dodataka koji bi mogli površinu izgrebati još više

znači neka "čista" pasta

heheheheee

smješno, ali istinito

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice