Postovani dragi moji,
Iman jedan veliki problem s DVD-om na laptopu starom niti šest miseci. Naime, netom prije nekoliko miseci to mi se isto dogodilo, ali san uspija popravit, no sada taj mi način nikako ne pomaže.
Dakle, rič je o HP 4510s prijenosnom računalu. Glupavi DVD neće da čita pržene DVD-ove, ali recimo kad ubacin original DVD od nekog proizvoda ( HP User Guide, Samsung, etc .. ) normalno očita i radi sve za pet, ali neki DVD koji je pržen neće da očita nikako.
Tražija san po netu riješenje za to i pronaša ga u Mr.FixIt na Microsoftovoj stranici. To je prvi put pomoglo, popravilo ga i sve normalno radilo do neki dan. Sad opet iman isti problem, neće da očita da ga **beš. Ne kužin, u čemu bi moga biti problem, ubi me više ovo surfanje po netu za mogućim rišenjem.
Nemojte mi samo reći, molin vas, da kupin novi čitač jer je on u redu i ispravan, ali je problem u sustavu. Svi driveri su update-ni ka i sam windows, nema nigdi na računalu nikakvog virusa ili neke slične stvari.
Sustav mi nije problem instalirat, to bi najradije napravija, diga bi lipo ponovo sustav i sve bi normalno radilo, ali ono, neće da boot-a dvd pri startu.
Svaki savjet bi mi dobrodoša.
Unaprid zahvaljujem svima na savjetima.
Edit: Tek sad skužih da san otvorija temu na pogrešnom mistu. :S Ispričavan se pa ako možete pribacit ovo. Pozdrav. =)