Kupio sam LCD monitor S-View KTC2202 22T33-H-ES. Zadovoljan sam dobivenim osim što ne mogu nikako naći driver za monitor. CD nisam dobio a na netu ne mogu nikako naći driver a ni homesite.
Dali netko mozda zna di su driveri
?
Unaprijed hvala.
Kupio sam LCD monitor S-View KTC2202 22T33-H-ES. Zadovoljan sam dobivenim osim što ne mogu nikako naći driver za monitor. CD nisam dobio a na netu ne mogu nikako naći driver a ni homesite.
Dali netko mozda zna di su driveri
?
Unaprijed hvala.
Ko zna mozda su u sumi!?!
mozda drivera ni nema, cim ih nisi dobio, monitor bi trebao sasvim normalno raditi kao plug'n'play uređaj
Koliko ja znam i koliko imam iskustva dosad, driveri za monitor nisu potrebno. Jedino se može instalirati program za kalibraciju, te s njime podesiti boje monitora.
Takodjer mislim da sam dobio driver za monitor i nisam ga ni instaliro nego ga samo piknes u komp i radi mi sve ok ....
Ja sam nedavno uzeo Samsung 206 BW , pitao dal ima drivere i to sve, reko mi je čovjek da ništa ne treba...
Spojiš kablove u struju i rad sve...
Probaj vidit sa Windows Updateom
Probaj vidit sa Windows Updateom
Moj monitor takoder radi kao P'n'P jer ne postoji driver za Vistu... nek te to ne zabrinjava
Driver genius professional
Ako ti je spojen preko DVI, ne treba ti driver.
Imam Benq E900 WA 19" , i sa desne strane ekrana ima ulaz za obicne slusalice.
E sad, ja kad ukopcam slusalice necujem nista osim sustanja (sto je znak da slusalice rade) , al nema nikakvog zvuka.
Ukopcam slusalice bilo gdje drugdje rade bez problema.
Drivere nisam instaliro , jer isto radi ko Plug'n'Play uredaj.
Ima neko kakvu ideju...???
Imam Benq E900 WA 19" , i sa desne strane ekrana ima ulaz za obicne slusalice.
E sad, ja kad ukopcam slusalice necujem nista osim sustanja (sto je znak da slusalice rade) , al nema nikakvog zvuka.
Ukopcam slusalice bilo gdje drugdje rade bez problema.
Drivere nisam instaliro , jer isto radi ko Plug'n'Play uredaj.
Ima neko kakvu ideju...???