Driver za Smartbox V9 volan za Windows 7

poruka: 8
|
čitano: 9.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Danas sam kupio ovaj volan i instalirao drivere koje sam dobio sa njim,ali kad pokrenem igru F1 2010 igra ga ne prepoznaje.Je li imao ko ovakav slučaj i kako ga rješiti?Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja isto nedavno nabavio isti volan ... radi mi na xp a na 7 ne radi ... esi ti sta uspio rjesit???

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Obriši drivere njegove i ponovo prikopčaj volan i probaj naći odgovarajuće drivere preko Windows Update-a,sretno ! {#}

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam pitanje u vezi ovog volana

koji je od ovih na slikama taj model?

http://www.google.hr/images?client=opera&rls=en&q=smartbox%20v9&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi

vidio sam u HG spotu ovakav: http://www.njuskalo.hr/image-w450/igrace-konzole/volan-smartbox-pxu-v9-3u1-pc-usb-ps2-x-box-slika-4070175.jpg

koji je isti kao canyonov, no na netu nemogu nac nista o njemu, vec mi za taj V9 model izbacuje 3 razlicita volana, koje mozete vidjeti na linku gore...pa me zanima koji je V9 i koje su razlike u imenu ova tri modela

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozz... mislim da imam isti volan... samrtbox pxu-v9 3u1  znaci za  pc/ps2/ps3   ... igra bi nfs most wanted ali pedale su mi namistene kao da su strelice znaci idu gore/dole kad ih stisnem... pokusava san u igri namistit ali neide.... moze pomoc kakva... drivere nemam, nisam ih dobio... cita san da ga treba prebacit na pc nekom tipkom ispod volana ali nema nigdi tipke...

hvala..

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Driver za Smartbox V9 volan za Windows 10

Imam već duže vrijeme taj volan i radio je na ps 1 (da znam star je ) i sada kasnije kad sam dobio laptop ,stavim ga na laptop i otvorim ets2 i volan poćinje sam da skreće . U cem je problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: Driver za Smartbox V9 volan za Windows 7

tamo gdje je na kutiji nacrtan

8 godina
protjeran

kolega !

Odgovaraš na poruku staru 6 i pol godina.

nisi puno zakasnio, to je OK.

Da, JA lično i osobno !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice