Danas sam kupio ovaj volan i instalirao drivere koje sam dobio sa njim,ali kad pokrenem igru F1 2010 igra ga ne prepoznaje.Je li imao ko ovakav slučaj i kako ga rješiti?Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja isto nedavno nabavio isti volan ... radi mi na xp a na 7 ne radi ... esi ti sta uspio rjesit???
Obriši drivere njegove i ponovo prikopčaj volan i probaj naći odgovarajuće drivere preko Windows Update-a,sretno !
imam pitanje u vezi ovog volana
koji je od ovih na slikama taj model?
vidio sam u HG spotu ovakav: http://www.njuskalo.hr/image-w450/igrace-konzole/volan-smartbox-pxu-v9-3u1-pc-usb-ps2-x-box-slika-4070175.jpg
koji je isti kao canyonov, no na netu nemogu nac nista o njemu, vec mi za taj V9 model izbacuje 3 razlicita volana, koje mozete vidjeti na linku gore...pa me zanima koji je V9 i koje su razlike u imenu ova tri modela
hvala
pozz... mislim da imam isti volan... samrtbox pxu-v9 3u1 znaci za pc/ps2/ps3 ... igra bi nfs most wanted ali pedale su mi namistene kao da su strelice znaci idu gore/dole kad ih stisnem... pokusava san u igri namistit ali neide.... moze pomoc kakva... drivere nemam, nisam ih dobio... cita san da ga treba prebacit na pc nekom tipkom ispod volana ali nema nigdi tipke...
hvala..
Imam već duže vrijeme taj volan i radio je na ps 1 (da znam star je ) i sada kasnije kad sam dobio laptop ,stavim ga na laptop i otvorim ets2 i volan poćinje sam da skreće . U cem je problem ?
tamo gdje je na kutiji nacrtan
kolega !
Odgovaraš na poruku staru 6 i pol godina.
nisi puno zakasnio, to je OK.