- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od kada ti se to događa?Inaće,to ti kaže da je struktura D diska oštečena i nečitljiva.Moguće je da je za to kriv virus.
Događa mi se od danas... Dali je to moguće popraviti?
Imao sam isti problem.
Meni je pomogao neki programčić naziva Combofix.
Zapravo, nije se ni morao instalirati taj Combofix.
Evo ovdje:
...nije pomogao
Probaj ovo:
Start > Run > upiši services.msc > enter. Skrolaj dok ne dođeš do IMAPI CD-Burning. Onda dvoklik na to, trebao bi se otvoriti novi prozor, i onda tamo gdje ti piše Startup type stavi na Automatic. Potvrdi sve sa ok i probaj onda.
Izbrisi svoj ANTIVIRUS ..MENI JE POMOGLO!
Probaj ovo:
Start > Run > upiši services.msc > enter. Skrolaj dok ne dođeš do IMAPI CD-Burning. Onda dvoklik na to, trebao bi se otvoriti novi prozor, i onda tamo gdje ti piše Startup type stavi na Automatic. Potvrdi sve sa ok i probaj onda.
NOD32
NOD32
Ovako kao prvo imaš li važnih podataka na disku/particiji D:/?
Jesi provjeravao disk naredbom chkdsk?
Ako nisi otvori cmd upiši chkdsk D:/ r i pritisni Enter.
Ako su datoteke u korištenju nekog procesa dobiti ćeš sljedeću poruku
Chkdsk cannot run because the volume is in use by another process. Would you like to schedule this volume to be checked the next time the system restarts?(Y/N)
upiši Y odnosno yes i restartaj računalo!
To bi trebalo popraviti greške, bad sektore te nečitljive podatke i osposobiti particiju!! Ako ne uspije, formatiranje!
Chkdsk cannot run because the volume is in use by another process. Would you like to schedule this volume to be checked the next time the system restarts?(Y/N)
To bi trebalo popraviti greške, bad sektore te nečitljive podatke i osposobiti particiju!! Ako ne uspije, formatiranje!
Problem riješen sa programom "GetDataBack for NTFS", formatirao sam particiju i sve radi. E sad, pošto sam našao nekih filmova i podataka koje sam brisao prije mjesec-dva, zanima me kojim bi program mogao formatirati disk (iz windowsa), al ono - da do ibera uništi sve na particiji?
Ovim porgramom možeš uraditi total-destruction podataka odabereš gutmanovu metodu s 35 prijelaza, nakon toga je nemoguće vratiti podatke. Traje dugo al...
-nijednim, program za sigurno uništavanje (prebrisuje x-ićima nekoliko puta) nedugo osvanuo na ebayu HDD NATOa, vraćen... s izvadcima plaća itd. Za utjehu, obično kad želiš spasiti nešto ond je to po Mooreu uništeno, znači samo zaželi želju ili dati 'majstorima' na popravak... ;-)
-no, evo par mogućnosti, potraži secure delete, i enkriptiraj disk, to će ga vjerojatno nakon formatiranja ubiti...
To kod mene ne šteka, ...
F:\>chkdsk D:\ /F /R
The drive, the path, or the file name is not valid.
Nema veze ode moj na format, but first wee need to delete particion, w33333
To kod mene ne šteka, ...
F:\>chkdsk D:\ /F /R
The drive, the path, or the file name is not valid.
Nema veze ode moj na format, but first wee need to delete particion, w33333
Moraš pisati chkdsk D: bez "\" inače ti neće raditi.
Ako jeste virus i ako je drugima pomogao Combofix, moraš znati da stranica www.combofix.com nema nikakve veze s combofixom, kao što ćeš i vidjeti kad skineš combofix s ovog linka!
Možda prije da s MalwareBytes-ima počistiš!