DIP switcher

poruka: 3
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
DIP switcher

Pitanje,
U prilogu slika.
Znaci li DIP 1011 sljedeće, s obzirom na pozicije:
a)
3 ... 2 .. 1 .. 0
On, on, off, on
Ili
b)
3 ... 2 .. 1 .. 0
On, off, on, on

Mislim, logično je a) ali opet kaj ja znam što je pisac htio reći.

Da su bar negdje to napomenuli u uputama.

DIP switcher

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: DIP switcher

-negdje u uputama (specifikacija-manual ili google..) mora postojati, ili brojčana vrijednost (binarna baza) ili pozicija on-off.. dok nema smisla nagađati, tj možeš s permutacijama probati ako ne posotji rizik-kvara pa za par minuta 'znaš' što koja pozicija-kombinacija radi (ako radi i ako ne izazove kvar...).

-rizik, npr što ako je napon-voltaža 220-110.. što ako je nešto s podatcima medija, .. tad rizik kvara-gubitka, dok ako je rezolucija, pan-nstc i sl. većeg problema ne bi trebalo biti.. tj sve ovisi što radiš, što pokušavaš

binarno-dekadski je to vrijednost 7 (od 0 do 15) i ako je npr glasnoća ili ventičacija i sl. tad je recimo na sredini, tj nije početna ili završna vrijednost a ovisi o skali tj što dip radi .. itd.

u slučaju kao shift maske je svaka pozicija neovisna, pa prvi prekidač može biti napon, drugi standard, treći nešto treće.. tj tad nisu jedna skala-raspon nego neovisno, svaka pozicija... 

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2021 15:55 (ihush).
11 godina
Re: DIP switcher
commit kaže...

...

Mislim, logično je a) ali opet kaj ja znam što je pisac htio reći.

Da su bar negdje to napomenuli u uputama.

DIP switcher

B

spoji i vidi na telki koju si rezoluciu dobio, 4k ili fhd pa ćeš znati dal si dobro podesio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice