Dell Xps 13 i 2 monitora

poruka: 7
|
čitano: 1.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dell Xps 13 i 2 monitora

Ne znam jesam li pogodio temu, ispricavam se ako nisam.

Dobio sam od tvrtke dell xps 13 sa malim dockom na kojem imam vga i hdmi, ali naravno, dell nije omogucio da oba izlaza rade istovremeno, znaci kada je vga ukljucen, hdmi ne daje signal. E sad bi me zanimalo vase misljene i iskustvo, kako i na koji najbolji nacin da spojim 2 eksterna monitora. Na laptopu imam jedan USB C i USB  3.0 (dock je spojen preko USB C).

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dell Xps 13 i 2 monitora
DrFriks kaže...

Ne znam jesam li pogodio temu, ispricavam se ako nisam.

Dobio sam od tvrtke dell xps 13 sa malim dockom na kojem imam vga i hdmi, ali naravno, dell nije omogucio da oba izlaza rade istovremeno, znaci kada je vga ukljucen, hdmi ne daje signal. E sad bi me zanimalo vase misljene i iskustvo, kako i na koji najbolji nacin da spojim 2 eksterna monitora. Na laptopu imam jedan USB C i USB  3.0 (dock je spojen preko USB C).

Hvala!

koji model xps-a 13?

koliko ja znam tunderbolt bi trebao podrzavati rad na 2 ekrana tako da je ako je spojen sa njim dock onda je do docka

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
16 godina
neaktivan
Da, nisam to gore naznacio da sam mislio na dock.
16 godina
DrFriks kaže...
Da, nisam to gore naznacio da sam mislio na dock.

Koji je to model xps 13? (9360?) 

Ja na xps 15 najnormalnije mogu spojit dva ekrana sa original dell dockom, ukoliko je prvi model xps-a nece podrzavat tunderbolt, tako da je to druga prica

16 godina
neaktivan
Da, 9360
16 godina
DrFriks kaže...
Da, 9360

u tom slučaju je do dongle-a, možeš pročitati više https://www.reddit.com/r/Dell/comments/4rvlfj/how_to_connect_two_monitors_to_dell_xps_13/

9 godina
neaktivan
Dell Xps 13 i 2 monitora

Da li neko ima XPS 9350 i probleme sa LCD-om?
Ponekad se desi da počne da mi blinka led lapmica, sedam puta bijela pa dva puta narandžasta. Našao sam na internetu da je to kod za LCD panel.
-.-

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice