Cudni problem s kompom

poruka: 12
|
čitano: 2.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cudni problem s kompom

Evo ovako: imam jedan komp na kojem je sve normalno radilo kako treba al je bio pun prasine i izvadio sam ventilator sa procesora i ocistio ga i lijepo stavio novu pasti i vratio ventilator nazad i kad sam sve lijepo spojio i upalio komp sve je radilo samo slike na monitoru nema..probo sam i grafu mjenjat i nije pomoglo tako da neznam sta bi jos moglo bit..svaka pomoc dobro dosla :)

NightMare :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cudni problem s kompom

Jesi kablove dobro spojio?

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Cudni problem s kompom
brakus64 kaže...

Evo ovako: imam jedan komp na kojem je sve normalno radilo kako treba al je bio pun prasine i izvadio sam ventilator sa procesora i ocistio ga i lijepo stavio novu pasti i vratio ventilator nazad i kad sam sve lijepo spojio i upalio komp sve je radilo samo slike na monitoru nema..probo sam i grafu mjenjat i nije pomoglo tako da neznam sta bi jos moglo bit..svaka pomoc dobro dosla :)

Mozda je navikao na prasinu pa ju trebas vratiti nazad!{#}

Pogledaj jeli sve na mjestu,jel sve ustekano,jel sta na procu savijeno......

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
14 godina
neaktivan
brakus64 kaže...

isti problem sam imo na starom kompu...probaj bolje stisnut rame il im samo zamjenit mesta...to sam napravio i radilo je dalje normalno

Danijel Crkvenac
15 godina
neaktivan
Cudni problem s kompom

kablove sam dobro spojio..rame sam iscupo iz utora u kojem su bili i stavio na drugo mjesto i dalje je sve isto :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brakus64 kaže...

kablove sam dobro spojio..rame sam iscupo iz utora u kojem su bili i stavio na drugo mjesto i dalje je sve isto :/

si možda overkloko procesor,ako jesi vrati kak je bilo ili smanji

Danijel Crkvenac
14 godina
neaktivan
slobodno me ispravite..

al dal je moguće da si prilikom promjene malo paste sastrane nanjeo "kraj" proca...ona teza: da postoje paste koje provode struju, pa da to radi probleme, ako namažeš pastu (osim cpu površine) npr nepaziš pa imaš paste sastrane proca, ili čak na matičnoj...
samo krupno, ništa sitniš
14 godina
neaktivan
oly570 kaže...
slobodno me ispravite..

al dal je moguće da si prilikom promjene malo paste sastrane nanjeo "kraj" proca...ona teza: da postoje paste koje provode struju, pa da to radi probleme, ako namažeš pastu (osim cpu površine) npr nepaziš pa imaš paste sastrane proca, ili čak na matičnoj...

a dobro da može i to biti ali da bi struju provelo mora bit u dodiru sa kontaktima na maticnoj koji vode struju

Danijel Crkvenac
14 godina
neaktivan
Cudni problem s kompom

Ako si sve uredno spoijo, probaj očistiti CMOS, u manualu od matične ti mora pisat detaljno kako se to radi. Ako to napraviš onda ti se resetira bios, ako ti i onda više ne upali komp, najvjerojatnije imaš neku hardversku grešku. Skini opet proc vidi da nisi neki pin iskrivio, vidi el sve uredno spojeno. Pogledaj el imaš ventilator na grafičkoj, i kad upališ komp da li ti vrti taj ventilator

I tako to biva

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cudni problem s kompom

Da ne otvaram novu temu pa cu samo da vas pitam ovako sastavio sam sebi neki comp jucer ali bez kucista sad me zanima kako cu da ga upalim xD jel trebam nes preko maticne ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cudni problem s kompom

procesor nisam overclocko jer nisam bas strucan u tome pa nezelim da se zdimi iz njega :)

a budem probo ga skinut opet dolje i da vidim pastu jer bi moglo bit da je malo vise paste pa je otisla sa strane al opet nema je dovoljno da provodi struju 
a budem probo ocistit CMOS ako najdem manual ili cu preko neta nac manula i ocistit ga...pinove nisam mogo pomotat jer sam ga posto skroz lagano da sam pod svojom tezinom ulazi u utore 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

najbolje ti je spojiti 2 ona pina gdi ti dolazi kabel od frontplanelskog prekidaca za paljenje...najbolje ti je uzeti manual od maticne i nađes gdi ti pokazuje kako se spajaju kablovi za front panel i tamo gdi ti kaze da moras spojiti prekidac za paljenje tamo sa nekim metalnim predmetom pritisni na ta 2 pina i trebalo bi se zapaliti

isprobano sve zivo i jos uvjek komp nedaje sliku na monitor...sve komponenter mjenjanje i sve radi dok se zapali al slike ni od kud :/ molim pomoc 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 17:54 (brakus64).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice