CPU na max radi.Racunr spor

poruka: 8
|
čitano: 2.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

prije nekog vremena dobio sam neki malo stariji comp. sa 1.4 ghz AMD duron (tm).prije mi se desavalo da cim otvorim neki video ili nebitno nesto vezano sa flesh playerom racunar se optereti i restartuje se,pa sam nesto cacku u biosu neku komandu sa graph,i ne restartuje se vise,inace graficka PCI 64  mb nvidia mx............. cim sam krenuo da instal driver za nju restart se racunar i nista.u suprotnom racunar je toliko spor da nije za podnijeti,znacu kad otvorim crome ili mozillu nebitno u procesima mi skida 97 % CPU sto je za ne povjerovati molimm pomoccc !!!!!!! pozzzz novi sam 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Komp ti je AŽDAJA. Stvarno, ne znam kako je kompjuter spor, ipak je taj proc nepobjediv. Daj brate, skrpaj 500kn i kupi si neku pentium 4 da moš' pokrenit Google Chrome ;)

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 22:14 (Vanjac53).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Najbolje bi bilo da staviš ponovo windowse. Ako možeš ugasiti taj proces i pročešljati komp sa antivirusnim programom i malwerbytom. Skini CCleaner i počisti (cleaner i regitry) komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: CPU na max radi.Racunr spor

vjeruj sve je isprobano windows novi,po neznam koji put instal.a imam drugi comp ovo mi je od sestre pa ocu da nekako rijesim ako moze pa ya 

13 godina

Pa u Task Manageru ugasi taj proces što ti diže CPU na 97%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa sigurno ti nešto troši taj slabašni procesor. Možda i virus imaš, a da neznaš.

13 godina
neaktivan

e pa ugasio sam i crome onda,nista postignuto.

13 godina
neaktivan

pa nije humano da je procesor od 500 mhhz bolje bi radio od ovog :O tacno me izludzuje al' da se grije,nije jos sam dupli cooler stavio.A za virus neam pojma nebi trebalo jer je svjez comp tek formatiran.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice