Vidio sam mnoge sličnih tema ali je moja drukčija. Imam problem već oko mjesec dana i nemogu ga popraviti. Računalo je bez problema radilo i pokretalo igre bez problema s visokim fps-om. Problem se pojavio kada sam igrao mw3. Odjednom bez razloga fps s 80 padne na 20 i nemoguće je igrati. Mislio sam da je problem s mw3 pa sam bio na steam forumu ali se to javlja u svim igrama, te sam primjetio da u task menageru ili u resource monitoru piše da je procesor na 100% aktivan. Mislio sam da je porblem s diskom jer memorija kada se napuni prebaciva dio na disk i onda sam formatirao računalo i mislio da sam rješio problem. U pozadini gori samo Win Security Essentials, driveri od grafičke i steam. Skenirao sam PC da možda nije virus ali ništa ne pokazuje. Još sam pokušao ugaisiti firewall da možda one nešto ne guši, ali nema pomoći. Ako neko još nešto zna molio bih da mi pomogne jer stvarno ide na živce. P.S. nema prašine u ventilatoru i ne pregrijava se.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokreni task manager i stavi SS da vidimo koji proces opterecuje proc do 100% !
O kojem se CPU uopče radi?
Intel pentium processor T4400 2.2GHz dual core.
Evo slika kada se smanjio fps ništa neobično i nije 100% kao što nekad bude.
Java te guši.
Nije to baš nešto snažan CPU.
Evo slika kada se smanjio fps ništa neobično i nije 100% kao što nekad bude.
Ok taj jawaw.exe te muči ugasi taj proces, pa onda zamjeni taj loš i ništ koristi Task Manager sa System Explorer i to če onda bit kak spada sve vezano za taj program imaš na dolnjem linku.
Dalje moš Uplodat taj jawaw.exe proces, opet kroz System Explorer na Virustotal a i bilo kaj drugo u njemu moš provjerit na isti način ak te muči neki proces i nema problema.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/microsoft-o-task-manageru/120707.aspx?page=0&jumpto=2359766&sort=asc&view=flat
Oprostite zbog jave to je minecraft koji je bio uključen tako da znam kad da slikam.
Oprostite zbog jave to je minecraft koji je bio uključen tako da znam kad da slikam.
Pa onda tu nema nista cudnoga kaj ti je proc opterecen dok igras Minecraft !
Niste razumili sto zelim reci. Svaka igra radi normalno s visokim fps-om i onda odjednom nakon 15-30 min padne fps na 20 i tako 2-3 minute kada se opet vrati na normalu. ona slika je kada je pao fps u minecraftu u kojem mi je inace 60 pao je na 15-20 fps-a