Burn in test 15 minuta dovoljno?

poruka: 6
|
čitano: 1.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako skinuo sam BUrn in test od passmarka i uvijek s njime komp testiram samo sto moram uvijek 15 min test radit jer nemogu nac licencu pa mi recite dal je 15 minuta dosta da se sve istestira ?

EDIT: FRENDU MISLIM NOVI LAPTOP STAVIT POD TAJ BURN IN TEST AKO STA RIKNE EUROTRADE POKRIVA GARANCIJU ILI ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 17:29 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Burn in test 15 minuta dovoljno?

Skini IBT ili LinX, možeš i Prime95, pa testiraj sa time.

Ako je PC/Notebook nov, nema smisla ni testirati ako sve radi OK.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina
neaktivan

Novi laptop pod burn in nema smisla. Da je grafa reparirana ajde, al novi nema smisla...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

Novi laptop pod burn in nema smisla. Da je grafa reparirana ajde, al novi nema smisla...

vraga nema ,bratic mi dobio novi laptop i ja sam jedini skuzio da mu webcamera otisla, hardisk mu riknuo i jos nesto je bilo ne sijecam se ni ja 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 9:38 (Damir1908).
15 godina
neaktivan
Ja na stolnom kompu pustim burn in nakon mijenjanja paste, na par min, dok ne vidim da se temp ne dize/kilavo dize.
A na laptopu nikad, zato sto je to laptop, temp provjeravam u jedinoj igri koju igram u pokretu, UT GOTY Edition.

Post iznad: Lazes. Nitko ne moze ne primjetit da mu neradi HDD i jos nesto..
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
chutac kaže...
Ja na stolnom kompu pustim burn in nakon mijenjanja paste, na par min, dok ne vidim da se temp ne dize/kilavo dize.
A na laptopu nikad, zato sto je to laptop, temp provjeravam u jedinoj igri koju igram u pokretu, UT GOTY Edition.

Post iznad: Lazes. Nitko ne moze ne primjetit da mu neradi HDD i jos nesto..

za webcameru nije mogo jer nije imo net jer je ceko dva mjeseca i prije par dana nego sto mu je stigo ja gledo laptopo i vidim neradi camera a hdd je malo radio a malo nije tj u biosu bi ga malo prepoznavo a malo ne na kraju se ispostavilo da je riknulo..zas bi lago? pa ja zelim pokrenut burn in na laptopu jer sam imo dosta slucajeva di se pregrijavaju pa se ugase usred igre ili necega 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice