brz laptop servis u zagrebu

poruka: 3
|
čitano: 2.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

laptop mi svaki dan treba radi posla
prvo da kazem sa laptopom mi je sve u redu
prije otrpilike mjesec dana bio je na popravku
procistili su mi prasinu i promijenili ventilator i sada
je sve ok
zadovoljan sam popravkom samo sto je jako
dugo trajalo
prvo su ga ovi iz lokalnog computer shopa(okolica zagreba)
dali u servis u zagrebu kod kojih je bio preko deset dana
jos sam ga prije njih odnio jednom koji ima computer shop
da ga on osobno popravi,
on mi je reko nakon sto je vidio to sve da se ne usudi dirati u to
i da bi ga trebao odnijeti nekom ko je bas za toshibu,
uglavnom rekao je da tu ima najmanje 6 do 7 dana posla
preporucio mi je mr servis u zgu
mnogi su mi na raznim forumima rekli da bi to u jednom danu
rijesili
neki su mi rekli da se svake dvije godine laptop treba odnijeti na prociscavanje
uglavnom htio bi pitati ako neko zna neki servis u zagrebu di su jako kompetentni i brzi i di mi takav problem mogu rijesiti u jednom danu
i da im mogu laptop odnijeti ako je i bilo kakav drugi problem
najvaznije mi je da su brzi,ako je i skuplje malo nije bed

0 0 hvala 0
18 godina
Re: brz laptop servis u zagrebu
lastsamurai kaže...

laptop mi svaki dan treba radi posla

...

uglavnom htio bi pitati ako neko zna neki servis u zagrebu di su jako kompetentni i brzi i di mi takav problem mogu rijesiti u jednom danu
i da im mogu laptop odnijeti ako je i bilo kakav drugi problem
najvaznije mi je da su brzi,ako je i skuplje malo nije bed

Svaki ovlašteni servis tako jednostavne probleme (realno, čišćenje prašine ni nije problem) može riješiti u jednom danu. No, u slučaju ikakvog većeg kvara niti jedan servis ne može reći "riješit ćemo u jednom danu" jer najčešće nemaju dijelove na raspoalaganju za sve prijenosnike.

14 godina
neaktivan

kod mene važi: uzdaj se use i u svoje kljuse. ja uvijek sam radim nešto u vezi laptopa kao npr čišćenje i do sada je sve bilo bez faila tj ništa nisam pokvario. Ja ti kažem da probaš sam očistit laptop jer kad ga jednom očistiš idući put ide lakše. kod nekih laptopa je čiščenje prejednostavno kao kod nekih hp laptopa. samo skineš tipkovnicu i plastiku iznad tipkovnice te već dođeš do coolera i ventilatora a odvidao si samo 3 šerafa/vijka. još dva odšerafiš kako biš skinuo ventilator i sa usisivačem usišeš prašinu koja se nakupi na cooleru. ako oćeš još bolje očistit cooler, skineš i njega tj odvrneš 4 šerafa (kasnije staviš termalnu pastu) i sve vratiš kako je prije bilo. treba ti manje od 2 sata a to radiš jednom na godinu-dvije. kod nekih na žalost moraš matičnu vadit kako biš došao do coolera a to iziskuje mnogo vremena. na takve "pacjente" sam znao izgubit i do pola dana ako radim laganini

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice