Audio CD

poruka: 7
|
čitano: 2.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Audio CD

imam windows 7 32 bitni i sad prijateljem me zamolio da sprzim cd da on moze slusat u autu... i skinem ja program CDBurnerXP i stavim cd : Force 52X CD-R 700 MB i nakon sto mi sprzi kaze mi uspjesno se sprzilo.. i ja stavim cd u dvd drive i nista , uopce ga neucitava ka da je prazan , nema fileova uglavnom. sta da radim*? jel to mozda do programa?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Audio CD

nisam nikada pržio ništa s tim cdburnerom, ali ako tražiš neka besplatna rješenja isprobaj si ashampoo free.

17 godina
jukiii kaže...

imam windows 7 32 bitni i sad prijateljem me zamolio da sprzim cd da on moze slusat u autu... i skinem ja program CDBurnerXP i stavim cd : Force 52X CD-R 700 MB i nakon sto mi sprzi kaze mi uspjesno se sprzilo.. i ja stavim cd u dvd drive i nista , uopce ga neucitava ka da je prazan , nema fileova uglavnom. sta da radim*? jel to mozda do programa?

Stavi na najmanju brzinu pa onda "sprži" i pokušaj ponovo.

16 godina
neaktivan
Ja isto imam taj problem već sam 4 CD-a bacio u smeće.Želim spržiti audio CD da možemo u autu slušati.Probao sam sa CD Burner XP,iTUnesom i sa Windows media player pod opcije Burn an Audio CD.Kaže da se uspješno spržilo,ali kada vratim CD nazad učita ga kao blank CD,ali sa 0 B slobodnog prostora.

Stvarno ne znam što da radim.
alrighty then
17 godina

Po mom iskustvu, najčešći uzrok takve pojave je loš medij (recimo, osobno bih u takve ubrojio Princo i Kvark) ili prevelika brzina snimanja.

Probaj staviti neku manju brzinu (npr. 16x je dovoljno malo za snimanje CD-a), i probaj npr snimiti s Burnaware free, da isključiš pitanje softvera. U opcijama, nakon što odabereš Audio CD, ako nije po defaultu tako, kao način snimanja odaberi Disc-at-once i Use optimum power calibration.

Još nešto: Ne vjeruj slijepo pokazivanju PC-a da je CD prazan, provjeri u standardnom CD playeru. Neki put se zna i takav slučaj dogoditi, da PC kaže da nema ništa na CD-u, a CD svira normalno...

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 21:51 (KaeR).
16 godina
neaktivan
Evo uspio sam Ashampoo burning studio.Svima preporučam da sprže preko ovog programa jer su WMP,iTunes i CDBurnerXP jednostavno smeće za prženje audio cd-a.
alrighty then
17 godina
Audio CD

Nero je nero,nikad me nije iznevjerio.

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice