imam windows 7 32 bitni i sad prijateljem me zamolio da sprzim cd da on moze slusat u autu... i skinem ja program CDBurnerXP i stavim cd : Force 52X CD-R 700 MB i nakon sto mi sprzi kaze mi uspjesno se sprzilo.. i ja stavim cd u dvd drive i nista , uopce ga neucitava ka da je prazan , nema fileova uglavnom. sta da radim*? jel to mozda do programa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam nikada pržio ništa s tim cdburnerom, ali ako tražiš neka besplatna rješenja isprobaj si ashampoo free.
imam windows 7 32 bitni i sad prijateljem me zamolio da sprzim cd da on moze slusat u autu... i skinem ja program CDBurnerXP i stavim cd : Force 52X CD-R 700 MB i nakon sto mi sprzi kaze mi uspjesno se sprzilo.. i ja stavim cd u dvd drive i nista , uopce ga neucitava ka da je prazan , nema fileova uglavnom. sta da radim*? jel to mozda do programa?
Stavi na najmanju brzinu pa onda "sprži" i pokušaj ponovo.
Stvarno ne znam što da radim.
Po mom iskustvu, najčešći uzrok takve pojave je loš medij (recimo, osobno bih u takve ubrojio Princo i Kvark) ili prevelika brzina snimanja.
Probaj staviti neku manju brzinu (npr. 16x je dovoljno malo za snimanje CD-a), i probaj npr snimiti s Burnaware free, da isključiš pitanje softvera. U opcijama, nakon što odabereš Audio CD, ako nije po defaultu tako, kao način snimanja odaberi Disc-at-once i Use optimum power calibration.
Još nešto: Ne vjeruj slijepo pokazivanju PC-a da je CD prazan, provjeri u standardnom CD playeru. Neki put se zna i takav slučaj dogoditi, da PC kaže da nema ništa na CD-u, a CD svira normalno...
Nero je nero,nikad me nije iznevjerio.