Bok , pozz svima.
Ovako,jer zna neko di mogu nabaviti drivere za doticnu airlive za win 8 pro 64bit.
(ak uopče postoje)
bio bih zahvalan na sto brzem odgovoru.
Puno hvala,pozz jos jednom.
Bok , pozz svima.
Ovako,jer zna neko di mogu nabaviti drivere za doticnu airlive za win 8 pro 64bit.
(ak uopče postoje)
bio bih zahvalan na sto brzem odgovoru.
Puno hvala,pozz jos jednom.
probao nece da rade tnx na fast odg
inace po microsoftu svi driveri koji rade na win 7 trebali bi i na win 8,ali ne.
mozda sa onim compatibility stuff bi rijesio,instalira mi se ona ali nece da mi ide na nju,gore u kutu u air live meniju,jos sam na fresh install win 8 pro probao i nista
Tako je,nema drivera za w8,w7 driveri bi trebali odgovarati.Daj točan naziv.Probaj tu:
Skini ovaj driver,idi na computer - manage - device manager - tamo nađi taj wn-378 - update i stavi taj folder gdje je taj driver.
probat cu ,znam imat i bug sa mbo sa datumom i satom u windowsima,baterija je nova na maticnoj,zna me zaje+avat adjust date and time,onda moram 20min ulazit u bios namjestavat i to jos mi neda npr danasnji datum nego npr 01.07.2012,tak svakih par mj.
morat cu nadogradit pc,uzet novi cpu mbo dd3 memoriju sata3 disk ,napajanje neko ok,a ovo dr ce izdrzat dok jos ne skupi para
i nije mi frka u realtek kartici nego u airlive wireles,cemu da idem na ecs site kad ionako tamo samo za xp drivere imas,a za vistu moras na net naci,tak sam i za 7,ne kuzim
i nije mi frka u realtek kartici nego u airlive wireles,cemu da idem na ecs site kad ionako tamo samo za xp drivere imas,a za vistu moras na net naci,tak sam i za 7,ne kuzim
Nisam ni rekao da je problem u realtekovoj kartici,nego taj tvoj airlive WN-370USB koristi realtekov čip(RTL8191SU)
probao sam sve i opet nece,i na my computer manage.
ma boli me briga imam win 7 home premium 64bit i super su.
ak budem mislio na win 8 prelaziti tek kad nadogradim kantu sa novim hardverom(koji je usput win 8 ready).
tek tamo na ljeto se isplati win 8 stavljat,sad je jos prerano,nek ih jos srede malo.
a mogu i na win 7 ostat jer su super.
ali se brzo instalirava 8,na mojoj staroj kanti se za 10min instalirala.
kak bi tek da imas core i5/i7 ili neki amd fx x6,x8
ne radi help me,kak da proradi
ne radi help me,kak da proradi
Možda je ovo gore krivi driver,ja sam to našao na jednom forumu al lik se na kraju nije izjasnio dal mu radi ili ne.
Probaj otvoriti kučište pa pogledaj koji broj piše na čipu.