3D viewsonic

poruka: 6
|
čitano: 3.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
viewsonic

Eh ovako nabavio sam 3D monitor gore navedene marke

Monitor preko svojih programa emituje pravu realnu 3D sliku znaci kao na ovom linku

Eh sada ja imam jedan problem sto nemam pojma kako da napravim monitor da mi windows prikazuje normalno tj da nije mutna slika negdje sam procitao da su potrebni neki drajveri koji sami od 2D prave 3D sliku ali ja ih ne mogu naci

Ako neko zna gdje i kako da skinem to za ovaj monitor ili ATI graficku bit cu mu zahvalan

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
3D viewsonic

Jel nema bas niko da zna nista o ovom?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
3D viewsonic

Jel moguce da niko nije upoznat sa 3d monitorima

Kratko i jasno da ponovim samo

TRAZIM DRAJVERE ILI NEKI PROGRAM DA MI WIN RADI NORMALNO

PS

Imam samo program za gledanje 3d filmova i 3d slika ali neznam kako da igram igre u 3d-u na ovom cudu

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 15:43 (luxman).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3D viewsonic

Ne znam kako bih ti pomogao jer nisam upoznat sa tom tehnologijom.

Međutim imam u nvidinim driverima Stereoscopic 3D kojeg kada uključim sve postane mutno, izblurano i višestruko.

Ako imaš nvidijine drivere probaj isključiti Stereoscopic 3D, ako ne onda ćorak.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 3D viewsonic

U opcijama samog monitora trebala bi postojat opcija isključivanja 3D ili stereo načina prikaza slike. Ako ne, onda vjerovatno u tim "driverima" za gledanje 3D slika i filmova, u krajnjem slučaju deinstaliraj ih.

Čini mi se da nemaš velike koristi od 3D mogučnosti tog monitora pošto si naveo da ti trebaju driveri za ATI da igraš 3D igre. To ima kod nvidia-e i taj monitor je namjenjen baš za njihov 3D vision sustav, link:

http://www.tweaktown.com/reviews/3067/3d_vision_with_viewsonic_s_vx2268wm_fuhzion_lcd_monitor/index.html

16 godina
protjeran
RE: 3D viewsonic
jamar kaže...

U opcijama samog monitora trebala bi postojat opcija isključivanja 3D ili stereo načina prikaza slike. Ako ne, onda vjerovatno u tim "driverima" za gledanje 3D slika i filmova, u krajnjem slučaju deinstaliraj ih.

Čini mi se da nemaš velike koristi od 3D mogučnosti tog monitora pošto si naveo da ti trebaju driveri za ATI da igraš 3D igre. To ima kod nvidia-e i taj monitor je namjenjen baš za njihov 3D vision sustav, link:

http://www.tweaktown.com/reviews/3067/3d_vision_with_viewsonic_s_vx2268wm_fuhzion_lcd_monitor/index.html

NE...

Monitor reprodukuje 3D sliku bez nvidia i bilo kojih drugih stereoskopskuh naocala tj bas kao na klipu koji sam postavio a sto se tice nvidia kartica to mi nije problem jer na drugom racunaru posjedujem iste ipah hvala na pokusaju da pomognes...

ps

uz drajvere od monitora sam dobio neke 3D klipove i slike koji na njemu djeluju fascinirajuce znaci daje realnu trecu dimenziju tako da se stice utisak da predmeti izlaze iz ekrana ali moj problem je kako da napravim win da mi radi jer u prospektu pise da pomocu nekih drajvera se od obicnih slika koje nisu stereoskopske tj u mom slucaju sastavljene od 9 slika reprodukuje normalna 3D slika

NADAM SE DA SAM FINO OBJASNIO

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice