Totalno... Ova tema je očito svevremenska
Imam ja posla ali u vinogradu, ide 15/20 kn na sat kako se nagodiš.
Šalim se nije to za vaše nježne rukice
Ja radim u restoranu, jedem, pijem koliko i što god hoću i je**m stranjkinje. Sve za 4800 kn. Posa 300 m daleko od kuće i većina mojih prijatelja radi s menom :P
moja sestra i sestricna rade na ini peru prozore i vec su u 3 dana zaradlie oko 850 kn a rade 16 dana
a gdje bi se mogao nac taj posao? gdje ja trebam otici da pitam? hvala unaprijed...
Odite radit u mrtvačnicu, 80kn po satu. Radno vrijeme 8 sati, pa vi učinite matematiku.

a di ja to mogu pronac??
eo kad sam naletio na temu da pitam ;)
jel ima igdje poslova koe mogu radit i oni malo mladji
iam 14 god (20.7. 15) pa jel se moze nac igdje ista
ono nemora bit nes super placeno sam da se zaradi za djeparac neki :D
Odite radit u mrtvačnicu, 80kn po satu. Radno vrijeme 8 sati, pa vi učinite matematiku.

a di ja to mogu pronac??
Kao što sam prije već napisao. Ako si medicinski faks i njima treba pomoćnik u mrtvačnici onda oni idu tražiti podobne kandidate. Uglavnom - posao s jako ozbiljnom kontrolom tako da oni zovu tebe ako im trebaš, a ne ti njih.
Pa di nalazite posao za vrijeme ove krize???? Želim posao :(
^^Također. Poslova je manje nego ikad, ako se tko gdje zaposli uglavnom je to preko veze.
što stvarno, ako je tako idem odma , ipak 80 kn po satu, (vezano za mrtvačnicu) xD
a inače pomažem starcima u radioni
^^Također. Poslova je manje nego ikad, ako se tko gdje zaposli uglavnom je to preko veze.
istina a i ak se zaposlis sam (mislim bezveze) onda ti je satnica jadna ali ak si prek veze onda ti je i satnica prek veze
Ima,ja također iman 14 pa sam našao posa neke sobe ćistiti..ili možeš kukuruze po plaži prodavati.
Ja iznajmljujem lezaljke i suncobrane na plazi. Radim za jedan hotel.
1500kn mjesecno. Nista lakse
i kolko para daje taj ve-mil ??
koliko su sve iskomplikovali, malo ;D
Tražim žensku osobu vitke linije i bujnih prsa, te zategnute stražnjice da podiže ključeve koji meni slučajno ispadnu.
Humanitaran rad.
Ma najbolje ti je peri aute na benzinskoj :)
jedina predispozicija su dvije velike sise. The bigger they are the more money you get
I ja isto trebam :D ja vec iam 14 napunio u 5 mjesecu i radio sam sa bakom,cisito prozore pa ak ima kaj :D ZG :D
mislim da vi po zakonu nebi smjeli nigdje raditi jer se more preko omladiske zadruge samo sa 16 godina, ali ne vjerujem da ce vas itko zaposlit (znam jer sam probao sa 15.) jedino preko veze
ja imam nešto godina preko te The granice no ja budem radila na crno ako treba, samo da je posla...
Drito,dosadno preko praznika,ekipe nema a ja bio na moru pa da zaradim paricu neku pa kupim nes za komp a ne svaki dan do 1 krmit
Drito,dosadno preko praznika,ekipe nema a ja bio na moru pa da zaradim paricu neku pa kupim nes za komp a ne svaki dan do 1 krmit
A bolje i to nego se przit cjeli dan,ovako ti najgori dio prode,a ti spavas,barem meni jer mi je stan na istocnoj strani
Ja radim fino u tiskari u Getaldićevoj preko servisa i imam 19kn po satu i radim 8 sati (od 6 do 2). Jedini problem je vrućina i rano dizanje (oko pola pet ) i možda napor. Što sve neću za novi komp radit - cijela familija mi se čudi...
xD ja bi radio u vinogradu ili bilo gdje (samo ne nes kopat je mi se to neda,jer od mali sa starim nes kopam da bi imao sad lijepu kucu :D i trebao starom pomagat oko tog :D) sam da nesto zaradim za komp jer ce mi on bit buducnost pa da sto vise naucim na njemu