Ljetni poslići

poruka: 54
|
čitano: 12.666
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ljetni poslići

Počeli su mi praznici pa bih voljela raditi neki posao da si zaradim za benzin, fax, etc...

Jel znate ima li koji posao koji bi se mogao raditi max. 2 tjedna a da ima veze s kompjuterima?

Možda ako koji veliki dućan s komp. opremom tipa Vemil, HgSpot traže nekoga...?

Svaki info je dobrodošao.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 10:36 (cozmika).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ljetni poslići

I mene zanima isto, kvalifikacije: vozačka B kategorije, poznavanje rada u windowsima i linuxu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ljetni poslići

Ja sam srednja i naso sam praksu u Ve-milu.

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ljetni poslići

Uf već se počeli reklamirati Smijeh...

Web dizajn... Dizaj svačega... Ljepljenje deklaracija... Brisanje prašine sa monitora.... Ma sve znam, LOL

17 godina
neaktivan
buky kaže...

Ja sam srednja i naso sam praksu u Ve-milu.

Jel još traže ljude i o kakvom se poslu radi?
17 godina
neaktivan
Ljetni poslići

mos radit za mene, web dizajn :)

a trazim i kuharicu, nekog ko bude drzal antenu kad bude utakmica, kosil travu... :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ljetni poslići

Nemam pojma ali vjerovatno servis, neznam dali ima jos jedva sam ja naso.

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ljetni poslići

McDonaldsCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TGCVugi kaže...

mos radit za mene, web dizajn :)

a trazim i kuharicu, nekog ko bude drzal antenu kad bude utakmica, kosil travu... :)

Ak je ponuda za web dizajn ozbiljna šalji ponudu na PM! 
17 godina
neaktivan

i kolko para daje taj ve-mil ??

Gigabyte EX38-DS5 Ultra durable 2 , HDD 500 GB Seagate 32mb cache , Geforce 9600 GT , OCZ GameXstream 600 W , Intel Core 2 Quad Q6600 2,40 Ghz , DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit Thermaltake VC3000BWS tower Armor Jr
17 godina
neaktivan
DaDo - gp1 kaže...

i kolko para daje taj ve-mil ??

Neam pojma ali znam da sam primljen jos moram dogovorit kad cu radit praksu itd. dosta ovih mojih iz razreda je islo u ventex.
Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
Ljetni poslići

Ja sam ovo ljeto kod strica u ABC-interijer

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ljetni poslići

Odite radit u mrtvačnicu, 80kn po satu. Radno vrijeme 8 sati, pa vi učinite matematiku.Smijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Odite radit u mrtvačnicu, 80kn po satu. Radno vrijeme 8 sati, pa vi učinite matematiku.Smijeh

To je super cijena ali ko će mi kasnije psihijatra plaćati... 
Ja sam žemsko i volim kompove! Live with that!
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...
Paolo2612 kaže...

Prvo moraš riješit psihotest da te puste na taj posaoSmijeh, preventiva da ne upadne neki nekrofil ili bolesnik. I imaš nekoliko besplatnih razgovora s psihijatrom nakon završetka posla (ako želiš).
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Ljetni poslići

KOji si ti razred u srednjoj? Si to išao prek onog srevisa ili si nazvao/mailao i sl pa su ti odgovorili? Ajmo redakcija (stručni stožer) možda treba radne snage preko ljeta kada je Oleg na Ugljanu a i ostali odlutaju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 8:25 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da fakat... Javite se!!! Recite nem :)

Ja sam žemsko i volim kompove! Live with that!
17 godina
Odi u temu rad preko ljeta.
Tamo imaš nešto
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

KOji si ti razred u srednjoj? Si to išao prek onog srevisa ili si nazvao/mailao i sl pa su ti odgovorili? Ajmo redakcija (stručni stožer) možda treba radne snage preko ljeta kada je Oleg na Ugljanu a i ostali odlutaju?

Ako mene pitaš, ja nisam radio taj posao. To su ponudili mome frendu koji ide na medicinski fakultet (njemu nije bilo problem jer ionako seciraju i vježbaju na truplima), koliko ja znam to nude samo na medicinskom faksu, ne može bilo tko nazvat i reći da bi volio radit u mrtvačnici.
17 godina
Ljetni poslići

Ne tebe nego onog  lika kaj je dobio posao u ve-milu. A ne bi bilo ni u linksu loše raditi - bliže mi je i dosta dugo tamo kupujem tako da poznajem skladište :) E u koju srednju ti ideš (opet pitanje za onog sa poslom u ve-milu)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cozmika kaže...
Paolo2612 kaže...

ak ćeš toliko zarađivati onda si možeš sama plačati psihića
17 godina
protjeran
Ljetni poslići

Za mjesec dana rada možeš kupiti komp jak k'o vrag! I još ti ostane za periferiju! (80 kn po satu puta 8 sati radnog vremena puta 30 dana... 19200 KN!!)

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HappyD kaže...

Za mjesec dana rada možeš kupiti komp jak k'o vrag! I još ti ostane za periferiju! (80 kn po satu puta 8 sati radnog vremena puta 30 dana... 19200 KN!!)

ma možeš si kupit jači komp od nasinog za par mjeseci
17 godina
HappyD kaže...

krivo si izračunao ne radi se subotom i nedjeljom
12800KN
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Ljetni poslići

A, fakat, zaboravio. Izlanuo se

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ljetni poslići

svejedno, isto pare su pare, samo malo manje para ali isto možeš kupit dobar komp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

A ne bi bilo ni u linksu loše raditi - bliže mi je i dosta dugo tamo kupujem tako da poznajem skladište :)

Ako ti je gust raditi za 2500kn a sef ti skine 100/200kn sa place jer imas krivu majicu na poslu...onda sigurno nije lose :D 
16 godina
protjeran
Ljetni poslići

Ma najbolje ti je peri aute na benzinskoj :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...

Jel ti vidiš otkad je ova tema?SmijehVjerovatno onaj koji ju je postao je već zaboravio na njuIzlanuo se

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
SUPER :) kaže...

Jel ti vidiš otkad je ova tema?SmijehVjerovatno onaj koji ju je postao je već zaboravio na njuIzlanuo se

Jebiga. Novo ljeto došlo, a još uvijek stari problemiSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice