UDK - kako dobiti.exe izrađene igre?

poruka: 23
|
čitano: 4.648
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
UDk??

e zna tko kako izdati igru, mislim sve sam napravio sa igrom ali kako da je napravim ono .exe?

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
UDK pomoc

Mislim da bi negdje trebalo biti neki gumb na kojem piše nešto poput release, compile i sl. Sad ću se vratiti na windows pa pogledati.

Mrzim svoj nadimak!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: UDK pomoc
pokreni unrealfrontend i stisni package game
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...
pokreni unrealfrontend i stisni package game

meni izbaci neki error

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
16 godina
ocito da nisi dobro nesto napravio..ocitaj si log(ili idi debug) da vidis gdje koji ima bug pa popravi
http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

meni izbaci neki error

"Neki error" nije error. Tocno prepisi poruku ako zelis pomoc. Mi nismo vidoviti Milan da znamo unaprijed gdje si zapeo.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina
neaktivan
UDK pomoc

[COMMANDLET 'UnSetup.exe -GameCreateManifest' FAILED] svibanj 30, 7:25

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
UDK pomoc

usput, kako napraviti misiju, na primjer dodji do nekog mjest?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
UDK pomoc

http://udk-tuts.blogspot.com/

ovaj dio pod 2 probaj mislim da bi trebalo radit

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

DA JESAM I DI JE SAd MAPA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

[COMMANDLET 'UnSetup.exe /GameSetup' FAILED] svibanj 31, 12:43

System.ComponentModel.Win32Exception: The directory name is invalid
   at System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess(ProcessStartInfo startInfo)
   at System.Diagnostics.Process.Start()
   at UnrealFrontend.Commandlet.Start(CommandletCategory Category, CommandletAction Action, String CmdLine, String CWD, Boolean bCreateNoWindow)
   at UnrealFrontend.UnrealFrontendWindow.StartCommandlet(CommandletCategory Category, CommandletAction Action, String ExecutablePath, Object UserData)

?????????????????????????????????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: UDK - kako dobiti.exe izrađene igre?
Mr.Croatian100 kaže...

[COMMANDLET 'UnSetup.exe /GameSetup' FAILED] svibanj 31, 12:43

System.ComponentModel.Win32Exception: The directory name is invalid

Imas li razmake u imenu direktorija te svoje kreacije?

16 godina
neaktivan

samo ukucaj ovaj "engleski" kod:

UDK Make my game .exe !

http://bit.ly/fEJAtE
Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mani se čorava posla, ili prijeđi sve tutorijale na buzz3d-u .

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

UDK Make my game .exe !

jesam sve sam probao i nece

15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...
k1c0 kaže...

UDK Make my game .exe !

jesam sve sam probao i nece

Jao! :D

Engleski uciti pod hitno. Ja bih tebe vratio na quick basic da se naucis programirati kako treba...

14 godina

Ovo je bilo okrutno :) .

Šta nebi to trebalo biti ovdje http://udn.epicgames.com/Three/DevelopmentKitDeployment.html ?

Youtube, trai pod UDK forumu http://forums.epicgames.com/forumdisplay.php?f=366 .

BTw, ima koga tu da zna raditi sa UDK?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ovo je bilo okrutno :)

Mozda, ali i realno. UScript je objektno orjentirani punokrvni programski jezik, koji je ujedno i dovoljno opskuran da ne postoji nikakva literatura na hrvatskom za nj. Ako ne znas programirati i pri tome ne znas dobro engleski jezik, tu nemas sto traziti.

tigerija kaže...
BTw, ima koga tu da zna raditi sa UDK?

Ako doista zelis nauciti raditi s time moja topla preporuka ti je da si nabavis nekakvu igru na Unreal engine-u, (mozda najbolje bas UT) te da proucavas razne modove i mutatore (Unreal editor je mocan komad softvera s kojim mozes cijelu igru analizirati). Lakse je modificirati vec gotovu igru nego poceti iz nule. Kasnije kad ti to postane lagano lako ces sa UDK-om od pocetka poceti pisati vlastitu igru.

http://wiki.beyondunreal.com/Legacy:UnrealScript_Lessons

15 godina
neaktivan
Mislim da član mrcroatian samo želi naučiti radit igre, sto znaci da bi bilo lijepo pomoći mu.
Neka prodje sve tutoriale , nešto konkretno i napravi , onda mu možda netko tko se razumije u udk možda i pomogne, ovako je tu previše pitanja u zraku, točnije loše postavljenih pitanja.
Mislim da pravo mjesto za počet postavljat pitanja o udk je na udk community forumu.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

1 0 hvala 0
14 godina

Rusty, nisi li ti pobrkao značenje mojeg replaya? Pišeš kao da ja tražim kako raditi u UDK.

Croatian je mlad dečko, ja mislim. Ali vidim da se podosta trudi da nešto skuži. Lupeta po forumu gluposti možda, ali dečko se barem trudi. A to se cijeni. Možda nešto nauči možda ne.

Iskreno, sa svim tim tutorialima jako je problematično srediti UDK za izradu.

Ima dosta tutoriala, ali svaka nova UDK verzija promjeni neke stvari, a večina tutoriala se odnosi na stare verzije UDK-a.

Nama je trebalo dosta vremena da sredimo direktorij od UDK-a, očistimo i uradimo stripped UDK verziju, izradimo svoj projekt i stavimo to sve na SVN da svima sve radi.

Ako počinješ sa UDK najbolje je uzeti UT igru i zezati se unutra. Mi smo očistili svoj UDK skoro do nule. Tj maknuli sve sa UT, koristimo samo UDK stvari koje dobiješ jer on nule se ne isplati, nikako.

U biti, počni modat UT preko UDK. I dok ne skužiš sve. Problem je da moraš naučiti Unreal Script, što ti terba samo za UDK. Dok C++ možeš koristiti za sve. Zato podosta programea bi radije radila na nekome engineu gdje se piše C++. Pretpostavljam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Rusty, nisi li ti pobrkao značenje mojeg replaya? Pišeš kao da ja tražim kako raditi u UDK.

Ocito jesam {#}

tigerija kaže...

Croatian je mlad dečko, ja mislim. Ali vidim da se podosta trudi da nešto skuži. Lupeta po forumu gluposti možda, ali dečko se barem trudi. A to se cijeni. Možda nešto nauči možda ne.

Prvi problem je u tome sto toliko ne poznaje materiju da nije ni skuzio kad ga zayebavaju, e to je prelilo casu. A drugi je problem sto je ovdje iznimno malo ljudi koji su nesto i napravili sa UDK-om pa mogu pomoci. Ovdje je rijec o visoko specijaliziranom komadu softvera i puno ce vise srece imati postavljajuci pitanja na unreal development forumu.

tigerija kaže...
Iskreno, sa svim tim tutorialima jako je problematično srediti UDK za izradu.

Ima dosta tutoriala, ali svaka nova UDK verzija promjeni neke stvari, a večina tutoriala se odnosi na stare verzije UDK-a.

Istina, to je visokobudzetni profi game engine koji ne cilja na pocetnike. Od ljudi koji su spremni pljunuti pozamasnu lovu za licencu doticnog se ocekuje nekakvo predznanje.

tigerija kaže...
Ako počinješ sa UDK najbolje je uzeti UT igru i zezati se unutra. Mi smo očistili svoj UDK skoro do nule. Tj maknuli sve sa UT, koristimo samo UDK stvari koje dobiješ jer on nule se ne isplati, nikako.

U biti, počni modat UT preko UDK. I dok ne skužiš sve. Problem je da moraš naučiti Unreal Script, što ti terba samo za UDK. Dok C++ možeš koristiti za sve. Zato podosta programea bi radije radila na nekome engineu gdje se piše C++. Pretpostavljam.

Potpis. Jedino je olakotna okolnost sto je sintaksa Unreal Scripta veoma slicna C familiji jezika, pa ne bi trebalo biti preveliki problem presaltati se, ALI svejedno moras imati znanje iz objektno orjentiranog programiranja.

Mislim da bi nasem momku ovdje bolje lezao FPS creator nego UDK.

Ili ako bas *mora* biti 3D engine, onda jedan od ovih:

http://irrlicht.sourceforge.net/

http://www.ogre3d.org/

http://www.crystalspace3d.org/main/Main_Page

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 20:14 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Ja ne kužim što fali Unity-u :)
Meni je Cool, za manje projekte kao stvoren, programirate C# ili JS sintaksi , multi platforman je , ima veiku zajednicu i redovito izaze nove verzije što znaći da judi iz Unity-a koliko toliko prate trendove.

Za big budget projekte definitivno UDK, ali ajmo bit realni koliko će ovdje judi u skoroj budućnosti raditi na big budget projektima ?

3 0 hvala 0
14 godina

Eo rustweaver ti je dao odlične savjete.

Da, UDK je više za skupljanje reputacije. Da se nešto sitno zaraditi od UDK. Štos u tome da je sa UDK lakše početi nego sa UDK. I to sa financijske strane.

Unity košta ako se ne varam. Najmanje 1000 eura ja mislim. Makar nije to puno. Ali UDK bolji, barem kako večina priča.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 21:51 (tigerija).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice