Licenciranje vb.net aplikacije

poruka: 4
|
čitano: 1.031
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Licenciranje vb.net aplikacije

Htio bi da uradim licenciranje svoje vb.net aplikacije na sljedeci nacin

-15 dana trial

- Licenciranje/ Licenca traje 1 godinu nakon toga opet beskoristan program .

Buduci da je amaterska aplikacija uopste ne trebam nikakvu super snaznu zastitu. Dovoljno je da to odradim sa registrima.

Sto se tice aktivacije to sam zamislio preko mysql-a .Na online hostu cu imati bazu i u njoj keyeve kad neko aktivira aplikaciju taj kod se obrise iz baze.

Jel ima neko kakvu korisnu dokumentaciju kako da ovo odradim. Jel ima jednostavniji nacin za licenciranje. Cuo sam da ima nekih programa ali oni su vecino svi komercijalni ?

Jel nekad neko radio nesto slicno pa da posalje primjer.

Hvala

Anel

Prva druga peta ;) ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Licenciranje vb.net aplikacije

Ja sam napravio jednu aplikaciju upravo za svrhe licenciranja drugih aplikacija. Podržana je mogućnost offline i online registracije za C#, VB.NET, Javu, C++ Builder i Delphi aplikacije. Offline registracija se izvršava preko enkriptirane registracijske datoteke a online preko MS SQL server baze. Serijski ključevi i sav potreban source code se generira automatski. Samo trebaš raditi copy-paste.

http://download.cnet.com/Serial-Key-Generator/3000-2216_4-75305595.html

Aplikaciju trenutno korisiti blizu 5000 registriranih developera a nalazi se i na steam greenlightu gdje ju trenutno podržava oko 7000 ljudi.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=114503796

Skini si, probaj, a imaš i 3 videa u aplikaciji koja ti točno pokazuju kako se s njome radi, a ako ti program bude odgovarao već ćemo se dogovoriti za neki key {#}

14 godina
neaktivan

Odlicna aplikacija i jako korisna.

Pisao sam ti na mail i upvote sam na greenlightu. Ovo je bas ono sto trazim samo jos da ubacim 15 dnevni trial u sve ovo.

Prva druga peta ;) ;)
14 godina
neaktivan

Super. Drago mi je da ti odgovara.

Trial lako možeš ubaciti tako da datum i vrijeme prvog pokretanja aplikacije spremiš negdje u sustavu (u datoteku ili registry) i kasnije uspoređuješ s trenutnim vremenom pokretanja. Obično je osim prvog pokretanja poželjno spremiti i datum & vrijeme zadnjeg pokretanja pa tako da možeš detektirati ukoliko netko vraća sistemsko vrijeme unazad.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice