Kako mogu vratiti hakiranu facebook fan stranicu ? zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 13.903
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako mogu vratiti hakiranu facebook fan stranicu ?

Pa niko mu nije dao konkretno rijesenje, ajde evo mene malo =))))

Ako zivis blizu nje spoji joj se na wireless, otkrij ip adresu racunala, saznaj dali za facebook koristi SSL, ako koristi SSL, napravi port forwarding na port "80" nadji program za snifanje mreze i to je to, nista lakse =))))))))))))))))))

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Kako mogu vratiti hakiranu facebook fan strani
Franjic kaže...

Ako zivis blizu nje spoji joj se na wireless, otkrij ip adresu racunala, saznaj dali za facebook koristi SSL, ako koristi SSL, napravi port forwarding na port "80" nadji program za snifanje mreze i to je to, nista lakse =))))))))))))))))))

Ako živi blizu nje, šta mu nije lakše uć u kuću zaljepit još šamar, zavezat, uć na komp mučit je dok mu neda password i lijepo je maknut i sebe stavit?:))

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Franjic kaže...

Ako živi blizu nje, šta mu nije lakše uć u kuću zaljepit još šamar, zavezat, uć na komp mučit je dok mu neda password i lijepo je maknut i sebe stavit?:))

To je pravi hack, =))))) eto vidis primjera kakav ti je forumas dao, to ce sigurno pomoci, jos nase curke vole da je decko grup prema njima i jos ce trcat za tobom, vidis 2 korisne stvari, 1.dobije pass 2. mala ce trcat za njim =)))

15 godina
protjeran
Franjic kaže...
gjurki kaže...
Franjic kaže...

To je pravi hack, =))))) eto vidis primjera kakav ti je forumas dao, to ce sigurno pomoci, jos nase curke vole da je decko grup prema njima i jos ce trcat za tobom, vidis 2 korisne stvari, 1.dobije pass 2. mala ce trcat za njim =)))

psss dvije muhe jednim udarcem hahah:)

14 godina
neaktivan

probaj joj nekako ubacit keylogger

kinder milch schokolade

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Franjic kaže...

zaboravio si 3. dobit će p*čke :D

{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Franjic kaže...

zaboravio si 3. dobit će p*čke :D

{#}

Necemo sada pretjerivati, =)))) inace svatko ko me pitao "kako hakirati ovo-ono" nisu mu ni dlakice pocele rasti hehehhehe =)))) sala na stranu =))), iskreno, iz vlastitog iskustva znam da niti u jednoj knjizi nece naci kako nes hakirati, da bi postao haker moram godine i godine imati iskustva oko OS-ova a najvise sto se tice mreza =))))

Barem ja tako mislim =))

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 21:36 (Franjic).
17 godina
neaktivan
btw neznam dal bi smio ovo tu napisat, al uglavnom budem hahaha neznam kako su te fan stranice slozene pri povratku izgubljene admin lozinke,ali ja sam se neki dan s frendom kladio da cu mu haknut fb profil. I to sam i ucinuo. Bez ikakvih alata,phishinga, etc drugih s*anja. Ev kako: uglavnom trebas 3 fake profila i sva 3 trebaju bit frendovi snjim. I bili su (to je bila olakotna okolnost od mafie hahaha), dalje sam samo napravio fake email acc,koji je bio potreban da fejsu dam novi aktivni mail koji zamjenjuje stari "neaktivni". Naime nakon nekoliko pokusaja fejs te pita svakakva s*anja i jedno od tih je dal mi je taj mail aktivan. Klikno ja nije i trazilo me novi. Nakon toga je lako,sam fejs te trazi da odaberes 3 frenda s liste,da im posalje secret codove za tebe...i mislim da nemoram dalje jel? ;) uglavnom to je bilo za salu i fejs je vracen frendu,al eto mozda ima kakve slicnosti s vracanjem admin lozinke fun str. Molim moderatore da obrisu moj post ako misle da treba...nije zlonamjerno napisan...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
neaktivan

Hej ljudi hvala svima :) 

16 godina
neaktivan
pacmac23 kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...
pacmac23 kaže...

Ma da :D Nego imaš ti neku stranicu ? 0d više hiljada članova ? 

Btw : jesi iz Bosne ? xD {#}

BOLD: Da, 11.900 i kusur

PODCRTANO: Ne.

Pa molim te, mogu li biti admin ? :D http://www.facebook.com/EarLy.SounDzz 

Evo ti moj profil 

NE HAKIRAM STRANICE ! ! !

NEĆU DODAVATI ADMINE BEZ POTVRDE GLAVNOG AMDINA :)

ZNAM RADITI HMTL I FBML I IMAM PROFESIONALNE KODOVE :D

Dijete od možda nekih 12 godina, zna raditi HMTL (ne html ! ) i "ima profesionalne kodove"...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
pacmac23 kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...
pacmac23 kaže...

Ma da :D Nego imaš ti neku stranicu ? 0d više hiljada članova ? 

Btw : jesi iz Bosne ? xD {#}

BOLD: Da, 11.900 i kusur

PODCRTANO: Ne.

Pa molim te, mogu li biti admin ? :D http://www.facebook.com/EarLy.SounDzz 

Evo ti moj profil 

NE HAKIRAM STRANICE ! ! !

NEĆU DODAVATI ADMINE BEZ POTVRDE GLAVNOG AMDINA :)

ZNAM RADITI HMTL I FBML I IMAM PROFESIONALNE KODOVE :D

Dijete od možda nekih 12 godina, zna raditi HMTL (ne html ! ) i "ima profesionalne kodove"...

Oprosti pogriješio sam u pisanju :P 

14 godina
neaktivan

http://www.facebook.com/Nova.slova <---  PRIJAVITE OVU STRANICU !  HAKIRANA JE

16 godina
neaktivan
pacmac23 kaže...

http://www.facebook.com/Nova.slova <---  PRIJAVITE OVU STRANICU !  HAKIRANA JE

Čovječe koji kur*ac?

15 godina
neaktivan
24v kaže...
btw neznam dal bi smio ovo tu napisat, al uglavnom budem hahaha neznam kako su te fan stranice slozene pri povratku izgubljene admin lozinke,ali ja sam se neki dan s frendom kladio da cu mu haknut fb profil. I to sam i ucinuo. Bez ikakvih alata,phishinga, etc drugih s*anja. Ev kako: uglavnom trebas 3 fake profila i sva 3 trebaju bit frendovi snjim. I bili su (to je bila olakotna okolnost od mafie hahaha), dalje sam samo napravio fake email acc,koji je bio potreban da fejsu dam novi aktivni mail koji zamjenjuje stari "neaktivni". Naime nakon nekoliko pokusaja fejs te pita svakakva s*anja i jedno od tih je dal mi je taj mail aktivan. Klikno ja nije i trazilo me novi. Nakon toga je lako,sam fejs te trazi da odaberes 3 frenda s liste,da im posalje secret codove za tebe...i mislim da nemoram dalje jel? ;) uglavnom to je bilo za salu i fejs je vracen frendu,al eto mozda ima kakve slicnosti s vracanjem admin lozinke fun str. Molim moderatore da obrisu moj post ako misle da treba...nije zlonamjerno napisan...

Upravo to! Fejsbuk profili su prelaki za tako hakirat. Napraviš tri fejk profila, sprijateljiš ih svih s žrtvom (ako je dosta glupa bit će lako, budući da koristi fejsbuk vjerajotno je), dobiš žrtvin email, kažeš da si izgubio lozinku (kao žrtva naravno), i dalje je očito!

Inače, ja nekužim kako autor teme nije bio isflejman do smrti. Zar vi svi ne mrzite fejbuk? Tj. djecu od 10 godina koji misle da su face baratajući pojmovima kao što su web stranice, administratori i naravno hakiranje. To me podsjeća na doba kad smo se u vrtiću igrali onim dječjim autićima i pravili se da vozimo prave.

Znaš da nešto nevalja kad moj susjed koji je prvašić meni kaže da ima tri "fejs stranice". Ja iznenađen pitam "pa o čemu", a on meni nabraja najbolje godine, 1001 noć itd. Sve mu imaju po par obožavatelja, i to njega veseli. Ja stvarno neznam koja je tome svrha, ali njih to veseli.

Ja se jednostavno sramim kad čujem dvoje djece od 10 godina kako govore o računalima, "igricama", krekovima, a nemaju pojma o pojmu. Jedan je dečko tako mene pitao kako da napravi sebi profil na fejsu, ja kažem pa u čemu je problem, on odgovara da nezna gdje da nađe tu zaporku koju se traži pri registraciji.

Ali na fejbuku te gluposti prelaze svaku mjeru. Oćete primjer? Miljarde spam poruka tipa "stavi na n zidova da..." ili "ogrebi mišem". Nemogu shavatit te budale koje u to povjeruju. Pa sve on "stranice" koje su očiti fejk a svi popuše, pa kad piše "podjeli s prijateljima i lajkaj da vidiš to i to" a link se očito nalazi ispod tog teksta, svejedno će svi učiniti što kaže.

I samo pogledajte stranicu ovog tu tipa. "Nova slova"? Cmon. Ne mogu vjerovati kako bi ikaog normalnog to zanimalo, ali eto, našlo se 6k attention whoresa koji žele biti drukčiji od svojih prijatelja koristeći neke herogljife sa dna character mapa. Kad sam ja bio mali, nisam imao interneta, i umjesto da tako nešto saznam od nekih redtardiranih stranica, otkrio bi to sam jer sam svoj kompjuter znao u dušu, svaki njegov program, pa i taj character map. Ili bi googlao.

Neki će možda reći da fejbuk produbljava dječje znanje o računalima, ali istina je upravo suprotna.

15 godina
protjeran
King of Games kaže...
24v kaže...

Upravo to! Fejsbuk profili su prelaki za tako hakirat. Napraviš tri fejk profila, sprijateljiš ih svih s žrtvom (ako je dosta glupa bit će lako, budući da koristi fejsbuk vjerajotno je), dobiš žrtvin email, kažeš da si izgubio lozinku (kao žrtva naravno), i dalje je očito!

Inače, ja nekužim kako autor teme nije bio isflejman do smrti. Zar vi svi ne mrzite fejbuk? Tj. djecu od 10 godina koji misle da su face baratajući pojmovima kao što su web stranice, administratori i naravno hakiranje. To me podsjeća na doba kad smo se u vrtiću igrali onim dječjim autićima i pravili se da vozimo prave.

Znaš da nešto nevalja kad moj susjed koji je prvašić meni kaže da ima tri "fejs stranice". Ja iznenađen pitam "pa o čemu", a on meni nabraja najbolje godine, 1001 noć itd. Sve mu imaju po par obožavatelja, i to njega veseli. Ja stvarno neznam koja je tome svrha, ali njih to veseli.

Ja se jednostavno sramim kad čujem dvoje djece od 10 godina kako govore o računalima, "igricama", krekovima, a nemaju pojma o pojmu. Jedan je dečko tako mene pitao kako da napravi sebi profil na fejsu, ja kažem pa u čemu je problem, on odgovara da nezna gdje da nađe tu zaporku koju se traži pri registraciji.

Ali na fejbuku te gluposti prelaze svaku mjeru. Oćete primjer? Miljarde spam poruka tipa "stavi na n zidova da..." ili "ogrebi mišem". Nemogu shavatit te budale koje u to povjeruju. Pa sve on "stranice" koje su očiti fejk a svi popuše, pa kad piše "podjeli s prijateljima i lajkaj da vidiš to i to" a link se očito nalazi ispod tog teksta, svejedno će svi učiniti što kaže.

I samo pogledajte stranicu ovog tu tipa. "Nova slova"? Cmon. Ne mogu vjerovati kako bi ikaog normalnog to zanimalo, ali eto, našlo se 6k attention whoresa koji žele biti drukčiji od svojih prijatelja koristeći neke herogljife sa dna character mapa. Kad sam ja bio mali, nisam imao interneta, i umjesto da tako nešto saznam od nekih redtardiranih stranica, otkrio bi to sam jer sam svoj kompjuter znao u dušu, svaki njegov program, pa i taj character map. Ili bi googlao.

Neki će možda reći da fejbuk produbljava dječje znanje o računalima, ali istina je upravo suprotna.

Čemu, ali čemu?!?!? (na boldano mislim)

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
King of Games kaže...

pročitaj cjeli post

Edit: da se malo ispravim. Ja isto koristim fejbuk, ali nisam tukac. Nisi ni ti (pretopstavljam da si se uvrjedio jer i sam koristiš fejbuk). Ali većina fejsbuka, barem u našim krajevima, su djeca kakvu sam opisao u postu. NHF

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 14:35 (King of Games).
15 godina
protjeran
King of Games kaže...
gjurki kaže...
King of Games kaže...

pročitaj cjeli post

Edit: da se malo ispravim. Ja isto koristim fejbuk, ali nisam tukac. Nisi ni ti (pretopstavljam da si se uvrjedio jer i sam koristiš fejbuk). Ali većina fejsbuka, barem u našim krajevima, su djeca kakvu sam opisao u postu. NHF

Nisam pročito jer mi se baš neda:))

To je istina, većina su glupe loodache koje nemaju pametnijeg posla nego si slat srca preko fejsa, to i mene izluđuje:)

15 godina
protjeran
http://www.facebook.com/EarLy.SounDzz djecak od 10tak godina i vi se toliko raspisali

glavna tema te stranice ajmo naci 20k ljudi koji nezele u skolu ono :)/(
15 godina
protjeran
ccfly kaže...
http://www.facebook.com/EarLy.SounDzz djecak od 10tak godina i vi se toliko raspisali

Hahahhahahahahahhahahhahahha:)

Ili one su mi najjače: Svi kojima ide na živce kad me nastavnik prozove, i te fore, a još su u osnovnoj, bože moj kad dođu u srednju a kamoli fakultet, šta će tamo plakat brate mili:)

14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

You got owned.. by a bitch..

Nazovimo to tako, "drži te za muda"..

Šta te briga, ionako će Anonimus shebati FB...

???????????????????

nemaš twitter???ok,onda da te ja obavjestim da su na twitteru objavili kako facebook neće hakirati!

real master for every game
15 godina
protjeran
master4games kaže...
Don Kihoty kaže...

You got owned.. by a bitch..

Nazovimo to tako, "drži te za muda"..

Šta te briga, ionako će Anonimus shebati FB...

???????????????????

nemaš twitter???ok,onda da te ja obavjestim da su na twitteru objavili kako facebook neće hakirati!

Pa ko uopće koristi taj twiter, ja mislio da je to propalo.

14 godina
neaktivan
ccfly kaže...

Hahaha :D Nisam ja dječak od 10 godina :P Imam 14 godina, i nemoj odmah pretpostavljati zato što ne znaš o čemu pričam. Stranica je napravljena oko 2010 godine a tad je bilo onih koji nisu znali za slova u različitim fontovima :P Šuti i idi gledati teletabise :P

14 godina
neaktivan
pacmac23 kaže...
ccfly kaže...

Hahaha :D Nisam ja dječak od 10 godina :P Imam 14 godina, i nemoj odmah pretpostavljati zato što ne znaš o čemu pričam. Stranica je napravljena oko 2010 godine a tad je bilo onih koji nisu znali za slova u različitim fontovima :P Šuti i idi gledati teletabise :P

Ma daj pusti njih oni govore da si ti djecak a ti imas 14 godina, zli jezici, nemoj se obazirati na njih jer oni ne vide smisao tih slova, =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

15 godina
Franjic kaže...
pacmac23 kaže...
ccfly kaže...

Ma daj pusti njih oni govore da si ti djecak a ti imas 14 godina, zli jezici, nemoj se obazirati na njih jer oni ne vide smisao tih slova, =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

a ja nevidim više smisao ove teme

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 3:17 (dj_renny).
15 godina
neaktivan

Još nam nisi objasnio... šta je ovdje hakirano? To što vas je ona maknula sa mjesta admina? Uuu koji haker je ona, mogla bi ić radit za Anyonmous.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i meni je netko hakirao frižider i skužio sam da mi fali cca. pola kile ementalera!!!

Jel postoji šansa da vratim taj sir ili moram u dućan po novu dozu?

Ko mi vrati sir za nagradu dobiva 10 dkg parizera i kvarat kruha.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

15 0 hvala 7
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice