- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poklanjam navedeno napajanje
A neki prodaju lošije modele po 200 kn. Svaka čast.
Previse,jos treba da platis da uzme netko. :p
Prvi se javio jutros u 8:33 kolega sale03, tako da racunamo da je njegovo. Cut cu se s njim da dogovorim slanje u ponedjeljak.
Lp svima
Trebo si cekat da se tomo javi
On se javlja na oglase gdje je prodaja da mu se pokloni, tj. daje ponude da ispadne ko da mu poklanjas
Mislis na najbrzeg?
To je isti lik
Decki, "silujete" i "trujete" forum svojim glupostima bez veze...
Niti sam Najbrzi, niti sam se za 1 stvar javio kada se poklanjala na forumu...
Iskljucivo sam kupio stvari koje sam mogao, koristio i zadrzavao ili opet prodavao...
E sad najsladi dio price, "majning" 1070tka sa trznice do ponedjeljka rezervirana za 1600 kn.
Btw nabavit cu jos jednu ili 2ije cak "ne majning" iz riga pa ce te ici za 1800 kn pa kome treba, eto prilike...Bit ce oglas i na bugu za sve vas...
Decki, "silujete" i "trujete" forum svojim glupostima bez veze...
Niti sam Najbrzi, niti sam se za 1 stvar javio kada se poklanjala na forumu...
Iskljucivo sam kupio stvari koje sam mogao, koristio i zadrzavao ili opet prodavao...
E sad najsladi dio price, "majning" 1070tka sa trznice do ponedjeljka rezervirana za 1600 kn.
Btw nabavit cu jos jednu ili 2ije cak "ne majning" iz riga pa ce te ici za 1800 kn pa kome treba, eto prilike...Bit ce oglas i na bugu za sve vas...
ja sam te jedini branio na toj temi..
jednu ostavi meni za 1500kn.
Hvala...
Bez brige, bit ce i jedna na poklon zato sto je iz riga i "bez" gare...
Ne znam jesam li dobro shvatio, da kolega tomo nas pokusava uvjeriti da je lik uzeo 8kom ovih kartica u 01_2018, znaci mining na vrhuncu isplativosti, te kad je vidio da ove imaju naljepnicu da garancija ne pokriva mining, nije majnao s njima nego cekao isporuku rxica koje su kostale skuplje nego 1070.
Evo sve cisto, idemo se svi kolekticno ispricati kolegi
Hvala...
Bez brige, bit ce i jedna na poklon zato sto je iz riga i "bez" gare...
Ok, samo kad budeš sastavljao oglas nemoj zaboravit neku laž i dezinformaciju ubacit u oglas kao na prošlom oglasu
+
Dok sam ja na forumu, obećajem ti da će se tvoje malverzacije i laži iz oglasa spominjat u svim situacijama koje nisu off topic i srodnim situacijama pa makar to trajalo godinama, linkovi i slike su pospremljeni, svaki tvoj budući oglas ako ne bude zakljucan će bit komentiran sa onom podvalom koju si htio izves.
Sretno
Ok, samo kad budeš sastavljao oglas nemoj zaboravit neku laž i dezinformaciju ubacit u oglas kao na prošlom oglasu
+
Dok sam ja na forumu, obećajem ti da će se tvoje malverzacije i laži iz oglasa spominjat u svim situacijama koje nisu off topic i srodnim situacijama pa makar to trajalo godinama, linkovi i slike su pospremljeni, svaki tvoj budući oglas ako ne bude zakljucan će bit komentiran sa onom podvalom koju si htio izves.
Sretno
Gore sam rekao sve "lazi" tako da se ja istinom nikad nsiam koristio, oprosti mi "pape"...
Ti ljudima stalno lazes po svim mogucim temama, usput podvaljujes tu i tamo po kojem oglasu pa nikom nista...
Sretno tebi...
Hvala clanu lav1000 na poklonjenom napajanju :) Ovo je rijedak primjer da dobri ljudi jos postoje. Napajanje ce jos veceras uskociti u moju staru kantu
[url=https://postimg.cc/LYVrvd8r][img]https://i.postimg.cc/Y0cMrMKq/IMG-20190320-222646.jpg[/img][/url]
kolega sale03 se nije tjedan dana javljao nakon 2 remindera pa pretpostavljam da je odustao, tako da sam nakon provjere po redoslijedu kako su se ljudi javili dosao do minarellija i dogovorio s njim primopredaju danas.
Ide za koji dan na podforum oglasi kao poklon SSD 60gb.