[Prodaja] Monitor Philips Evnia 42 OLED zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 2.169
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
[Prodaja] Monitor OLED 42" Philips Evnia

Prodajem 4k OLED 138 hz monitor, kao nov. Koristim ga pola godine i malo mi je velik ne mogu se priviknuti na njega, odnosno odlčan je za gaming ali za rad mi ne stima.

Kupljen u Microlineu kod nas u hr tu je i garancija. Imam original kutiju 

Ponude u inbox.. hvala

Nalazim se u Donjem Miholjcu okolica Osijeka

775 eura

Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2025 9:54 (Horned Reaer).
4 godine
Re: [Prodaja] Monitor Philips Evnia 42 OLED
Cijena?
16 godina
[Prodaja] Monitor Philips Evnia 42 OLED

800 eura cijena za forumaše  dok se ne proda, na njušku sam stavio našto malo skuplje, a konzumu prodajem za 799  

Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2025 15:31 (Horned Reaer).
16 godina
775 eura
Intel 80286
8 godina
Za kakav rad vam ne odgovara? Ja sam sebi planirao u dogledno vrijeme uzimati monitor/tv takvih proporcija za web development pa me zanima sto vam nije valjalo
16 godina
Repko kaže...
Za kakav rad vam ne odgovara? Ja sam sebi planirao u dogledno vrijeme uzimati monitor/tv takvih proporcija za web development pa me zanima sto vam nije valjalo

meni osobno samo za surfanje i youtube i tao ta sranja, ali nisam navikao mozda mi je pre blizu pa moram glavu micat lijevo desno gore dolje a to mi je mrsko :)

gle ako ćeš to za neki rad ono da imaš više prozora otvoreno i te sheme onda je ovo izvrsna veličina. 

monitor inače ima fantsatičnu sliku woled display, , crne su perfektne i hdr odličan. i dizajn mi je super i sve osim te veličine. Tako da sam si naručio evniu oled 32.

PS: tv nikako nebi preporučio jer monitor je monitor, tekst je na njemu super čitak i vidljiv, na tvu je onako malo zburan. TVi su večinom LG glossy što će ti za rad praviti refleksije i mislim da ti se neće svidjeti.

mislim da ispod ove cijene neću iči već je dovoljno dobra vani su po 1100 eura pa na više. LP i javi se ako ti treba

živio

Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2025 9:53 (Horned Reaer).
9 mjeseci

Ja sam probao svojedobno sa 4K Philips televizorom 42". 

Slika je bila ok, ali jednostavno mi je bilo preveliko iako imam velik stol pa sam je mogao dosta udaljiti. 

16 godina

za 42 udaljenost mora biti veća od 1m svakako da bi bilo dobro. Meni je na cca 150cm od očiju i fantastično je iskustvo. Za na stol svakako 32 vjerujem da je oku ugodnije.....42 na zidu i dubok stol malo odmaknut od zida je meni win situacija

13 godina

ja sam na nekih 50 -70 cm od 43", istina je da moraš malo micat glavom lijevo desno, ali za posao mi odgovara.

16 godina

To mi se čini jako malo, još da je curved ajde de, no ovako hmmm nebi se mirio sa tim.

Free bump

16 godina

750 eura 

Intel 80286
4 godine
Horned Reaer kaže...

750 eura 

Uzeo bi ovo samo da igram na tome PoeII Nazalost oled panel je ogranicen na samo hdr sadrzaj pa mi nikako neopravdava pozamasnu cijenu naspram va/ips na kojima sve radi bez problema za upola manje love.
Jos ce pricekati izgleda koju godinu dok to ne rijese s Microsoftom

16 godina

Čim bi ga upalio znao bi da opravdava 

4 godine
Wiz3m4n kaže...

Čim bi ga upalio znao bi da opravdava 

zbog jedne igre sigurno ne vidio sam ja vise modela i to u windowsima jednostavno ne funkcionira, mozda do win12 nesto naprave po tom pitanju!tako da oled i dalje ostaje samo za filmove i nista drugo

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2025 23:20 (Boris grozni).
16 godina

Očito si ih vidio na slici samo. 

16 godina

bump

Intel 80286
16 godina

Prodano izvan foruma 

Intel 80286
1