Postignut dogovor između Volkswagena i sindikata,

poruka: 2
|
čitano: 395
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Postignut dogovor između Volkswagena i sindikata, ".
7 mjeseci

Nije govno nego se pas posro. Tvornice se neće zatvarati, ali će se Golf proizvoditi u Mexicu.

Šljakeri u EU su postali preskupi, a bogami ni zelena agenda ne ide u prilog korporacijama.

Na svaki ICE auto EU ubire po par tisuća eura poreza na ugljik koji nakraju plaća (ili ne, pošto nitko normalan ne kupuje Golfa za te pare) kupac.

U Kini je cijena ICE-a i EV-a izjednaćena, pa je razuman odabir EV. Kod nas je EV duplo skuplji, pa umjesto da se to regulira EU si opet zabija čavao u lijes.

Izjave tipa Kina subvencionira proizvodnju me ne interesiraju, jer umjesto da smo subvencionirali EV proizvodnju, mi udomljavamo izbjeglice iz Bliskog Istoka koji nemaju veze sa EU.

Glupava Angela Merkel i zeleni...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:14 (Hrki87).

6 0 hvala 0
16 godina

Koja kretenčina je ovaj Hans Dieter Pötsch.

Kakvi sindikati, kakvi radnici, kakvo zatvaranje...

Trebao je samo uložiti 277 milijuna eura u AfD, jahati na anti-imigrantskoj politici i ukinuti sve svoje istrage oko Dieselgatea i svega ostaloga.

Lijepo predsjenicu AfDa posjedneš za kancelarku, sebe postaviš za čelnika Abteilung für Regierungseffizienz i lova samo ide!

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice