[Prodaja] I5 4690k + MBO + RAM + COOLER

poruka: 66
|
čitano: 6.642
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: [Prodaja] I5 4690k + MBO + RAM + COOLER
Anđeo bez falinge kaže...
Patrick_cro kaže...
Procjena od Valentina je sasvim ok, ne isplati se to prodavati jer neces sigurno dobiti cijenu kojoj si se nadao, a kartice do gtx 1060 ili rx580 bez problema iskoristi taj proces na fhd a na vecim rez bez beda stavis i GTX 1070, nece biti cijelo vrijeme 100% iskoristena ali ako ne gledaš cijelo vrijeme u iskoristenost gpu nego igras onda neces imati nikakvih problema.

Ok, mene zanima samo kao Mr psihologije što se ti opterećuješ s prodajom nečije robe.

Čovječe, ne sviđa ti se, gerade, mali Valentin prije šest godina nije znao razliku izmešu pc i pcieutora.

Dobro, mali je naučio, ali niiiije kompetenten,  ako imalo poštuje nas forumaše koji smo ga učili, vodili kroz bespuća weba i Bug foruma.

mislim ,mi smo ekipa 50 g i s puno znanja i nije u redu svojemu kolegi tako rušiti oglas.

Uvijek postoje mladi ljudi koji trebaju kupiti hardver i pustite ljude neka prodaju.......

koji jebeni kolega? pa ne radis s njim i neides poslje posla na pivu s njim, ovdje starije kolege kurca rade zapravo vise nitko nista ne radi cak ni moderatori:)..valentin je za tebe i vecinu tih 50+ magistar. za prodaju i poznavanje hw..

lik je stavio cijenu kao iz trgovine prije 5g...pusti mladog covjeka neka to kupi?, psiholog velis? lollp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
8 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Ja učim i dan danas, neću dozvoliti uvaljivanje komponenti neupućenima po nerealnim cijenama,

nemam ništa protiv tebe, ali žalosno je da podržavaš takve stvari jer za mene ovo je prevara.

Svatko tko čita ovu temu može biti zahvalan nama koji ukazujemo na pravo stanje stvari,

meni preprodaja nije niti na kraj pameti, ne znam za druge, ali ja u životu nikada nisam prevario nikoga.

Ljudi su pokvareni do bola, ne znam tko je gori, taj koji uvaljuje dijelove po nerealnoj cijeni ili oni koji

ga podržavaju.

dobro Valentine.

ti si bio moj fan s mojim početnim profilom za kojega sam izgubio mail jer sam ih u to doba besmisleno otvarao i ajde, neka.

bio si moj fan, stalno si mi lijepio hvala na nekakve ne baš specijalno pametne postove, ali, cijenim to.

Bio si dosljedan.

Pita tebe tata (hipotetski)

Što znači, "pravo stanje stvari" ?!

Je li to hardver koji se prodaje u bescijenje ili i ti poštivaš ljude, bar malo koji su poput mene kupili svojedobno vrhunsku memoriju 4x2 GB za 1700 kn ?

Treba li takve ljude omalovažavati vašim djetinjastim i neusmiljenim komentarima ?

razumijem i žalosno je.

ni na njuškalu se ne može dobiti za 8GB memorije ddr 3 više od 300 kn.

Želim ti dati dobronamjeran savjet;

Nemoj brate glumiti mangu jer sam se i ja naplaćao početkom devedesetih ljudima za nekakve inf. savjete koji su mi sad besmisleno tupavi, odn. jednostavni.

Svatko ima svoj put a najgluplji mi je put "prosvjetitelja", koji eto sve znaju o cijenama polovnjaka, ajmo, tamo vamo"

pusti sine neka ljudi prodaju a ti novi koji kupe će se naučiti, prodati opet nekom petom i zmija grize svoj rep.

Žalosno mi je vjeruj mi, obraćam ti se malo duže jer te svejedno poštivam što oglas nije reguliran kao na PC Ekspert forumu, samo to.

Tko ne zna, neka se raspita

NHF

Kolacic kaže...

Ja sam se slozio da sa Valentinovom procjenom a slozio sam se i da se vise isplati ostaviti te komponentse. 

Po meni su debili koji uzmu 8gb ddr3 rama za vise od 300kn,ja u zadnje 2 godine nisam stavio vecu cijenu od 280 kn za 8gb ddr3 rama. 

..................sve ok, rekao sam ti što da radiš.

Zaključaj temu i idi na njušku.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
14 godina

dobro Valentine.

Onda prije nisi bio ovako pokvaren, ljudi se mijenjaju, ja to s 31 godinom izgleda još ne shvaćam,

ali dobro, ti isto tako ne shvaćaš mene, stvarno mi se ne da više raspravljati s tobom bezveze,

ti imaš svoje viđenje stvari, ja imam svoje i ja ću i dalje raditi onako kako vjerujem da je najbolje,

kako u ovom oglasu, tako i u sljedećem. LP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2018 21:51 (Valentin17).
12 godina
protjeran

Ne talasaj više. Fala.

17 godina
Nisam gledao video niti me previse interesira o kojoj je igri rijec za fhd i 60hz sasvim dovoljan proces, cijena koju je stavio je nerealna i to sam i napisao, za tu lovu se slozi novo i sa garancijom i jace. Ako gledate da je stalno cpu i gpu na 100% onda se sigurno niti ne igrate, nema smisla da se sada prodaje ta konfa jer i dan danas se mozes nadigrati na njoj bez ikakvih problema, a ako zelis novo i rijesiti se starog po nekoj cijenu kojoj si se nadao prosla baba s kolačima pri izlasku ryzena i pocetku rusenja cijena. Ja sam svoj Ivy zadržao jer mi se ne isplati prodavati po niskoj cijeni, a imam i novog ryzena i jos par pc pa niti sam imao potrebu rjesevati se hardwera jer jos sluzi za sta mi treba, cak sam i starog 775 ostavio i eto dan danas radi kod prijateljeve kcerke, jos ovaj mjesec ubodem neku z plocu za 1155 i sastavim jos i7 sa 8 ili 16gb ddr3 i to ce joj biti dovoljno i za novije igre na nekim min mid detaljima sa 7970
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Nisam gledao video niti me previse interesira o kojoj je igri rijec za fhd i 60hz sasvim dovoljan proces, cijena koju je stavio je nerealna i to sam i napisao, za tu lovu se slozi novo i sa garancijom i jace. Ako gledate da je stalno cpu i gpu na 100% onda se sigurno niti ne igrate, nema smisla da se sada prodaje ta konfa jer i dan danas se mozes nadigrati na njoj bez ikakvih problema, a ako zelis novo i rijesiti se starog po nekoj cijenu kojoj si se nadao prosla baba s kolačima pri izlasku ryzena i pocetku rusenja cijena. Ja sam svoj Ivy zadržao jer mi se ne isplati prodavati po niskoj cijeni, a imam i novog ryzena i jos par pc pa niti sam imao potrebu rjesevati se hardwera jer jos sluzi za sta mi treba, cak sam i starog 775 ostavio i eto dan danas radi kod prijateljeve kcerke, jos ovaj mjesec ubodem neku z plocu za 1155 i sastavim jos i7 sa 8 ili 16gb ddr3 i to ce joj biti dovoljno i za novije igre na nekim min mid detaljima sa 7970

Ma no patrick nije više ni stvar ni cijena, uvijek se da dogovoriti, stvar je pristupa pojedinih ljudi ovdje i načina kako govore da je cijena prevelika. Isto tako vidim dosta lajkova Valentinu na bahate postove pa mi je žao da i ti mlađi uče po njegovom primjeru. Da bar daju i argumentiraju zašto je realna cijena 650kn za procesor koji je samo 20-ak posto slabiji od novog i5 8600K koji košta 1900kn kužiš (to je znači 900kn razlike).. Nakon što su rekli da su prvotne cijene što sam stavio velike onda sam pogledao na njuškalu kako se prodavaju od strane drugih ljudi pa ih korigirao i opet su ih popljuvali. Ovo mi je bila druga ponuda

i5 4690k proc (clock na 4.6MHz uvijek bio, stable na 4.9MHz testirani) - 1000kn

ASUS Z97-A matična - 700kn

4x4GB 1866MHz HyperX Kingston - 700kn 

Noctua NH D15 - 650kn

Ali najviše od svega toga je što sam mislio da ljudi stvarno znaju dati dobar savjet i usmjeriti te na realnu situaciju što tržišta što koliko je dobar trenutni hardware, ali onda napiše smijuriju da mi 4690k bottlenecka 1060, a kamoli da će valjati sa 1070-kom. I uz to napiše bahato 

" Tebi izgleda nije dobro u glavi ili nemaš pojma što je to BN.

Pa čovječe imaš 31 godinu, ako i ne znam što je bottleneck daj napiši lijepo, a ne pljuvat odma da je netko glup. No dobro hvala bogu pa sam zavšio IT ima 4 godine i znam i ja neke stvari jer sam prije full pratio što hardware što nove komponente i uspoređivao, sada samo programiram pa nemam puno vremena za druge stvari.

No evo stavljam video za 10 minuta čisto da dokažem čovjeku da nema bottlenecka te da prizna bar jednom da je u krivu i da možda počne malo više poštivati druge ljude..

@Anđeo bez falinge svaka ti je na mjestu i hvala na pametnim riječima. Takve se ljude poštiva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2018 22:48 (Kopsi1304).
12 godina
protjeran
Kopsi1304 kaže...

Ma no patrick nije više ni stvar ni cijena, uvijek se da dogovoriti, stvar je pristupa pojedinih ljudi ovdje i načina kako govore da je cijena prevelika. Isto tako vidim dosta lajkova Valentinu na bahate postove pa mi je žao da i ti mlađi uče po njegovom primjeru. Da bar daju i argumentiraju zašto je realna cijena 650kn za procesor koji je samo 20-ak posto slabiji od novog i5 8600K koji košta 1900kn kužiš.. Nakon što su rekli da su prvotne cijene što sam stavio velike onda sam pogledao na njuškalu kako se prodavaju od strane drugih ljudi pa ih korigirao i opet su ih popljuvali. Ovo mi je bila druga ponuda

Da stvar nije u cijeni prvo bi tražio procjenu, ne bi bubnuo tu cijene ko da prodaješ i7 7700k+z270+16gb ddr4 i onda plakao kako ti neko ruši cijenu. (Upitno da li 1300kn vrijedi i7 7700k a kamoli taj prastari i5)

Ako si pametan skuži zašto ti je 9 ljudi stisnulo TD, to ti dovoljno govori kakve si cijene stavio. Jedino ako su se svi baš urotili protiv tebe i tvog oglasa. Inače si im bitan toliko.

Pristup je bio normalan, ali ti očito ne prihvaćaš argumente nego sereš po svom i šta god nbeko rekao očito imaš isto mišljenje i ne mijenjaš ga.

Kakav pristup nakon toga očekuješ ?

Opet po šestoti put pitam.

Zašto ostaviš da se može komentirat oglas ako ćeš kmečat na svaki jebeni upis koji ti ne ide uz dlaku ???????????

Na IT forumu gdje se ljudi kuže u robu koju prodaješ neki jednostavno ne mogu progutat da neko dođe sa takvom cijenom ko ti i zato ti iskomentiraju oglas i neka je tako, jer bi se neko neupućen mogao upecat, a vjeruj da svi koji su ti stisnuli TD na oglas isto misle samo im se neda raspravljat i dokazivat nedokazanima neke stvari.

10 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Kopsi1304 kaže...

Ajde da vidimo taj video, čak i na slici ti je procesor na 100%, a onaj na videu ima 8 GB RAMa,

još ima ljudi i u komentarima s istim procesorom koji imaju isti problem.

Patrick_cro kaže...
a kartice do gtx 1060 ili rx580 bez problema iskoristi taj proces na fhd 

A kako će iskoriti kad mu je procesor na 100% čak i na slici koju je stavio, pa daj, ti si do sada bio normalan.

Evo dragi samo za tebe, potrudih se i napravih ti video. Na početku ćeš vidjeti video postavke u igri da je na ultra, a potom i sam gameplay sa fps-om i gpu/cpu usageom u gornjem lijevom kantunu. Enjoy 

10 godina
neaktivan
Silent horror1992 kaže...
Kopsi1304 kaže...

Ma no patrick nije više ni stvar ni cijena, uvijek se da dogovoriti, stvar je pristupa pojedinih ljudi ovdje i načina kako govore da je cijena prevelika. Isto tako vidim dosta lajkova Valentinu na bahate postove pa mi je žao da i ti mlađi uče po njegovom primjeru. Da bar daju i argumentiraju zašto je realna cijena 650kn za procesor koji je samo 20-ak posto slabiji od novog i5 8600K koji košta 1900kn kužiš.. Nakon što su rekli da su prvotne cijene što sam stavio velike onda sam pogledao na njuškalu kako se prodavaju od strane drugih ljudi pa ih korigirao i opet su ih popljuvali. Ovo mi je bila druga ponuda

Da stvar nije u cijeni prvo bi tražio procjenu, ne bi bubnuo tu cijene ko da prodaješ i7 7700k+z270+16gb ddr4 i onda plakao kako ti neko ruši cijenu. (Upitno da li 1300kn vrijedi i7 7700k a kamoli taj prastari i5)

Ako si pametan skuži zašto ti je 9 ljudi stisnulo TD, to ti dovoljno govori kakve si cijene stavio. Jedino ako su se svi baš urotili protiv tebe i tvog oglasa. Inače si im bitan toliko.

Pristup je bio normalan, ali ti očito ne prihvaćaš argumente nego sereš po svom i šta god nbeko rekao očito imaš isto mišljenje i ne mijenjaš ga.

Kakav pristup nakon toga očekuješ ?

Opet po šestoti put pitam.

Zašto ostaviš da se može komentirat oglas ako ćeš kmečat na svaki jebeni upis koji ti ne ide uz dlaku ???????????

Na IT forumu gdje se ljudi kuže u robu koju prodaješ neki jednostavno ne mogu progutat da neko dođe sa takvom cijenom ko ti i zato ti iskomentiraju oglas i neka je tako, jer bi se neko neupućen mogao upecat, a vjeruj da svi koji su ti stisnuli TD na oglas isto misle samo im se neda raspravljat i dokazivat nedokazanima neke stvari.

Ma daj čovječe baš me boli briga hoće li se tebi cijena svidit ili ne, svakako ne bi kupio, ali ako već imaš komentirati cijenu napravi to na način da mi lijepo rećeš zašto to ne vrijedi toliko, čuj meni ne ide uz dlaku, meni nije problem spustiti cijenu na prihvatljivi nivo, ali isto tako nećeš raditi budalu od mene. Ja volim kad mi netko dokaže da nisam u pravu, čovjek reko da je preveliko, ja pogledao konkurenciju i spustio cijene prema tome i onda je uslijedio val pljuvanja niđe veze, pročitaj opet post. 

Što je najgore ja trebam vama dokazivati da 4690K ne bottlenecka nikad gtx 1060, pa hej ja sam mislio da sam došao na pravo mjesto za pitati savjet i prodati nešto ali ovo postaje apsurdno.

Kako ću uvažavati nečija mišljenja kad vidim da su u krivu ?!? To ti je kao da ti sjedneš na moped i tebi mehaničar sa iskustvom reče da taj moped ide 150 km/h i ti sjedneš na njega kad gle, on ide 50km/h. Eto ista stvar ko što ti i valentin meni sad tupite za bottleneck.. dajte ljudi molim vas

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2018 23:10 (Kopsi1304).
13 godina
protjeran

cuj ti to usporedujes svoju polovnu cijenu s novim procesorom iz trgovine pa pricas o razlici, ja sam taj isti 8600k prodao tu forumasu za 1500kn pa usporeduj ona polovno vs polovno.lp

7 godina
protjeran

Ja nekako mislim da si ti to prejeftino i dao. Nisi sigurno uračunao i sentimentalnu vrijednost u cijenu.

8 godina
protjeran

Nego kolika je šansa da taj Haso može raditi na 4,9 Ghz, nikakva?

10 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

cuj ti to usporedujes svoju polovnu cijenu s novim procesorom iz trgovine pa pricas o razlici, ja sam taj isti 8600k prodao tu forumasu za 1500kn pa usporeduj ona polovno vs polovno.lp

Ok super, to je opet 500kn razlike za lošiji procesor i ? 

@Paolo Maldini što moram video i za to radit ? haha evo kupi pa se uvjeri sam

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2018 23:19 (Kopsi1304).
17 godina

Nisam stručnjak, ali se uvijek sjetim i3 8100 za 850kn.

Davati više od 700kn za i5 starije generacije bez garancije je ludost. Ne vrijedi ti uopće prodavati taj i5...

i3 8100

i5 4690k

BF3 [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2018 23:29 (pamark).
10 godina
neaktivan
pamark kaže...

Nisam stručnjak, ali se uvijek sjetim i3 8100 za 850kn.

Davati više od 700kn za i5 starije generacije bez garancije je ludost. Ne vrijedi ti uopće prodavati taj i5...

i3 8100

i5 4690k

Okej ali taj i5 radi na 3.9GHz 'out of the box', a naravno kad imas K verziju ces ga i overclockat na stabilan clock sa normalnom voltažom , tako da je taj passmark zapravo puno veći na ovoj i5-ici kad dodaš još jedan puni GHz i kad radi na 4.5GHz+

17 godina

Vidim veselja na forumu.

Htio sam se nadovezati da što se tiče GTX1070 na taj procesr, Valentin ima pravo za bottleneck jednim dijelom, i napisao je korektne cijene, ako ti se ne isplati, slobodno zamjeni grafu i ne brini toliko za bottleneck.

Ja sam bio na 4670k + GTX1070 + 2560x1440 već jako dugo, upgradeao sam se na 8600k i da ti pravo kažem, tu i tamo u igrama vidim par fps-a gore, malo je fps stabilniji, ali realno mi to ništa ne znači.

Sad sve ovisi koje igre igraš i kako su optimizirane, ali svakako više ćeš osjetit razliku nego da promjeniš procesor.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
10 godina
neaktivan
markoal kaže...

Vidim veselja na forumu.

Htio sam se nadovezati da što se tiče GTX1070 na taj procesr, Valentin ima pravo za bottleneck jednim dijelom, i napisao je korektne cijene, ako ti se ne isplati, slobodno zamjeni grafu i ne brini toliko za bottleneck.

Ja sam bio na 4670k + GTX1070 + 2560x1440 već jako dugo, upgradeao sam se na 8600k i da ti pravo kažem, tu i tamo u igrama vidim par fps-a gore, malo je fps stabilniji, ali realno mi to ništa ne znači.

Sad sve ovisi koje igre igraš i kako su optimizirane, ali svakako više ćeš osjetit razliku nego da promjeniš procesor.

Pa poslao sam video da nema bottlenecka, dapače. CPU radi na 95-98% a gpu na 100.. sve se vidi i jasno je ko dan 

Ma svakako ću puno veću razliku vidit sa 1070 i 2k upgradeom nego sa novom maticnom procom i ramima tako da. Ne znam jesi dobro skontao ali valentin je rekao da 4690k bottlenecka 1060

Evo još jednom 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2018 18:48 (Kopsi1304).
13 godina
protjeran
Kopsi1304 kaže...

Pa poslao sam video da nema bottlenecka, dapače. CPU radi na 95-98% a gpu na 100.. sve se vidi i jasno je ko dan 

Ma svakako ću puno veću razliku vidit sa 1070 i 2k upgradeom nego sa novom maticnom procom i ramima tako da. Ne znam jesi dobro skontao ali valentin je rekao da 4690k bottlenecka 1060

Evo još jednom 

pa Valentin donekle dobro veli no, da bi imao dovoljno velik framerate na 1060 ces morati igrati s drasticno manjim detaljima u toj situaciji gpu ce ti na 4 core cpu i bf1mp pasti drasticno, kao sto vidimo ti si tu taman na limitu, cpu na 95-100% i isto tako gpu, da malo smanjis detalje gpu usage bi ti pao opasno kao i na gtx 1060, valjda je mislio na to, jer svakoj grafi mozes umanjiti BN ako ides nabiti detalje no onda i framerate pada..Eto imas srece ta kombinacija ti je na samom rubu.lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2018 20:45 (Stjepanj).
10 godina
neaktivan

Svi znamo da je battlefield1 cpu powerhog od igre, to je prvo, drugo zar nije cilj igrati igru na što većim detaljima zato i kupuješ bolje i skuplje komponente?

Ne razumijem tvoj argument iskreno. Framerate je i više nego dobar sa ovom grafickom za ovu igru na ultra postavkama. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2018 11:57 (Kopsi1304).
12 godina
protjeran
Kopsi1304 kaže...

Svi znamo da je battlefield1 cpu powerhog od igre, to je prvo, drugo zar nije cilj igrati igru na što većim detaljima zato i kupuješ bolje i skuplje komponente?

Ne razumijem tvoj argument iskreno. Framerate je i više nego dobar sa ovom grafickom za ovu igru na ultra postavkama. 

Kako ti nije jasno da to apsolutno nema veze sa cijenom.

Evo za 1000kn stoji danima što ga neko ne kupi ? KLIK Na forumu gdje se masovno hardver prodaje i kad je iole dobra prilika proda se dok kažeš keks.

To je još uvijek super proc za igranje, ali ne vrijedi tih novaca koje ti tražiš za njega, jer za iste pare postoji jednako dobar ako ne i bolji proc sa garancijom i mogućnošću upgradea na jači. Isto vrijedi za ploču i ram.

Između ostalog uvjerit ćeš se sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2018 2:18 (Silent horror1992).
10 godina
neaktivan
Silent horror1992 kaže...
Kopsi1304 kaže...

Kako ti nije jasno da to apsolutno nema veze sa cijenom.

Evo za 1000kn stoji danima što ga neko ne kupi ? KLIK Na forumu gdje se masovno hardver prodaje i kad je iole dobra prilika proda se dok kažeš keks.

To je još uvijek super proc za igranje, ali ne vrijedi tih novaca koje ti tražiš za njega, jer za iste pare postoji jednako dobar ako ne i bolji proc sa garancijom i mogućnošću upgradea na jači. Isto vrijedi za ploču i ram.

Između ostalog uvjerit ćeš se sam.

Rekao sam općenito (ne misleći na svoje komponente) da se kupuje bolji hardware kako bi se igralo na što boljim postavkama sa dobrim framerateom budući da me momak upilo da spuštam postavke kako bi mi dropao gpu usage kako bi vidio BN 

Cijenu sam korigirao prema drugim cijenama istih komponenti prema njuškalu te sam napisao 1000kn. Nakon toga sam rekao da neću spuštati više cijenu i da sam odlučio zadržati trenutni hardware te upgradeati GTX 1060 na 1070 i uzeti 2k ekran. Prodati ovaj cpu+mobo+ram za đaba i potrošiti 2500kn+ za 8600k ddr4 i z350 se jednostavno ne isplati. Iduću godinu upgradeam na Ice Lake i ćao. Ne znam zašto se još uvijek raspravljamo iskreno i zašto se post nije već lockao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2018 9:14 (Kopsi1304).
16 godina
Ulogiraš se na onaj prvi account s kojeg si otvorio thread i imaš opciju kao autor da možeš lockati temu. BTW, ja se čudim kako nisi već popio ban zbog multyaccounta 😉
Tigar Krezumica
10 godina
odjavljen
Kopsi1304 kaže...

Da bar daju i argumentiraju zašto je realna cijena 650kn za procesor.

Zato što je i3 8100 jači, noviji i jeftiniji od tvog klokanog na ne znam koliko

Isto se piše svim starijim i7 pokraj i5 8400

13 godina
protjeran
Kopsi1304 kaže...
dreadmoore kaže...
Ma promjeni monitor i deri gledaj neki 2K neces imati bn-a

Tako i mislim napraviti sada, gledam ovaj ASUS ROG MG278Q 2k 144hz 3tkn košta i uzeti 1070 kada prodam 1060.. Imam sad neki stari 1080p lg sa IPS ekranom, al baš ima dosta tearinga i ghostinga u novim igrama :/

Hvala na savjetu 

Trebas shvatiti da je procesoru svejedno da li on mora dati 144 fps-a na 1080p ili na 1440p, nece on "lakse raditi" na visoj rezoluciji, on ima svoj dio posla koji mora odraditi za tih 144fps (fizika, AI itd) koji nemaju nikakve poveznice sa rezolucijom. U prevedenom imat ces zesci bn na 144hz sa tim procesorom.

12 godina

Ljudi moji nemožete vi krivu Drinu ispraviti

AMD=pokvareni podmukli gadovi !!!
14 godina
war3_tft kaže...

A čemu gubiš vrijeme bezveze.

8 godina
protjeran
Kopsi1304 kaže...

Evo još jednom 

Isto se ne slažem da prodaš komponente jer ti pici radi super.

da imaš novi ryzen 1600 koji NOVI košta nekih 1200 kn a duplo je brži od tvog cpu-a taman bi ti lego za nadolazeću 1070

da je nekako ugurati taj ryzen u te komponente bio bi miran još 4 godine.

ovako zbog glupog procesora mijenjat ćeš sve komponente.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
10 godina
odjavljen

Nek si jednostavno kupi i7 4790k na e bayu za sitnu lovu i gotovo, on je u gamingu i dalje blizu naj boljima ...

13 godina
protjeran
Ryzen 1600 duplo brzi od ovog i5? Sta se ovdje sve moze procitati...
12 godina
war3_tft kaže...
Ryzen 1600 duplo brzi od ovog i5? Sta se ovdje sve moze procitati...

S obzirom tko je dao tu izjavu... 

AMD=pokvareni podmukli gadovi !!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice