Ljudi, ovako prvo vidite koju ja imam konfiguraciju sastrane u moj PC, ukratko imam:
EP45-DS3 i E8400(koji ima pokvarene senzore)
I sad bratu sam mislio uzimat Gigabyte EP43-DS3L, i E5200, ali je u ADM pala cjena nekih djelova pa imam 900-800 kn vise, pa sam mislio da za tu razliku sebi uzmem neki procesor a bratu dam svoj E8400, sad nema vise u ADM-a Q9400, a neznam kakav je Q8400.
Stoga mislim se i na ADM Soluciju tako da ja bratu dam svoj procesor i maticnu a ono sto sam mislio njemu da od toga uzmem neku ADM Procesor i Maticnu, a cjena max je 2000 kn.
Procesor mislim klokat jer narucujem Mugen 2.
I želio bi da bude brz u konvertiranju videa,, zvukova, kompresiravanje, rar,zip, da bude odlican u igrama, da bude bolji od E8400, prvo sam mislio uzet E8500 ali glupo mi je nekako htio bi neki quad, sad preporucite!
Ako iđete na Intel Solucjiju možete procesro do 1350 kn, a ako na ADM Soluciju procesor + maticna do 2 000 kn.
Opet navodim da mi je vazna brzina konvertiravanja videa, kompresiranje, i najvise da bude dobar u IGRAMA, i da se da dobro clockat s obzirom da uzimam i MUGEN 2.
Namjeravam kupit i HD4890 i Corsair 2x2GB 800 mhz za ram, pa valjda ce bit RAMovi dobri za CLOCK i grafa za Video Obradu!