ovak: tip mi nudi procesor intel quad core q6600 (proc. ima 2.4GHz i 8mb cachea) za 700kn, pod uvjetom da ja njemu dam svoj (intel dual core, 2.0 GHz, neznam kolko ima cachea). kaj mislite jel se to isplati uzet?
Ponuda za Quad procesor - jel ok?
- poruka: 16
- |
- čitano: 2.055
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko je star taj quad njegov procesor?
Mislis na dual core E2180, ili c2d 4400 ili mozda 6400? Pogledaj u cpu-z koji proc imas...
novi iz dućana, samo bez garancije (?) moj je intel core 2 duo E4400 LGA
cim je bez garancije nemoj uzimat
barem ja nebi
moze krepat za 5 dana i nemosga popravit
hebes onda ustedu od 700 kn
OK je ponuda, uzmi Q6600.
Nema šanse. Nemoj to uzet. Iz trgovine bez garancije??
cim je bez garancije nemoj uzimat
barem ja nebi
moze krepat za 5 dana i nemosga popravit
hebes onda ustedu od 700 kn
ma uzmi svakako!!!
totalno neisplativo... ispada da mu potpuno poklanjaš svoj e4400
Uzmi, ja sam q9450 preko ebaya kupio za 1100kn isto rabljen radi kao urica. defoult 2,66 clock na 3.66
totalno neisplativo... ispada da mu potpuno poklanjaš svoj e4400
Gledaj. Novi q6600 košta 1265kn... oduzmeš mu 20% jer je polovan i to ti je 1000kn - tako ide kad je s GARANCIJOM.
Ali, pošto on NEMA garanciju cijena mu pada na nekih 800kn. i to je to... Dakel, ispada da ti E4400 prodaješ za 100kn. -taj procesor vrijedi više
Gledaj. Novi q6600 košta 1265kn... oduzmeš mu 20% jer je polovan i to ti je 1000kn - tako ide kad je s GARANCIJOM.
Ali, pošto on NEMA garanciju cijena mu pada na nekih 800kn. i to je to... Dakel, ispada da ti E4400 prodaješ za 100kn. -taj procesor vrijedi više
Hmm iz ducana a bez garancije, to mi malo smrdi.... ako znas lika da te nece sj.... onda uzmi, al ovako neznam! Ja bi ih isto vagao al bi na kraju uzeo al to sam ja, ti ipak odi na sigurno pa svog prodaj za nekih 300kn i uzmi novog pa nemas greske,200kn vise bi potrosio,a novi ce ti sigurno biti G0 sto je bitno ako ces klokat, a za ovaj neznas da li je b3 il noviji i nemas garanciju ...
Hmm iz ducana a bez garancije, to mi malo smrdi.... ako znas lika da te nece sj.... onda uzmi, al ovako neznam! Ja bi ih isto vagao al bi na kraju uzeo al to sam ja, ti ipak odi na sigurno pa svog prodaj za nekih 300kn i uzmi novog pa nemas greske,200kn vise bi potrosio,a novi ce ti sigurno biti G0 sto je bitno ako ces klokat, a za ovaj neznas da li je b3 il noviji i nemas garanciju ...