pentium procesori

poruka: 8
|
čitano: 1.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
pentium procesori
Ekipa sta mislite o ovim pentium procesorima povodom 20 godina pentiuma. Nisu skupi oko 600 kn, jel to vrijedi sta?
Ili bolje malo stisnut pa i3...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: pentium procesori

Neki Atomi su jači od njih. Kupiš i3 ili nešto u tom cjenovnom rangu od AMDa pa ćeš bolje proći. Kupovati i3 je po meni glupost jer ima samo dvije jezgre a to je već sada premalo za 80% primjene (o igranju da i ne pričam)

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
9 godina
neaktivan
Znači ti pentium procesori G3258 i G3440 su loši?
11 godina
Ne slusaj ove gluposti gore za i3, pogotovo ovi novi skylake su dosta jaki, I u 90% igara rade kao I jaca braća i5. Upari ga sa gtx 960, 8 gb rama I imas izvrsnu gaming masinu koja je bolja od ps4. Pentium vec štuca pošto nema ht.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Može biti jak koliko hoće kad ima samo dvije jezgre. Kupovati dual core procesor krajem 2015 je glupost. Sve više igara i programa koristi multithreading i sa dualcem se baš i neće usrećiti.
And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina
pentium procesori

Sve to stoji ali sum of fears je u pravu bolji stisnuti jos kojih 800-1000kn i kupit i5 ili amd fx...A i3 je dosta bolji od pentium-a G serije čak overclockan pentium na 4 ghz se ne moze mjerit sa core i3 u vecini igara ima stabilniji fps...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pentium procesori

imah, vidjeh, probah (g3258@4.7Ghz) i ne bih baš stavio ruku u vatru da je i3 nešto moćniji bez obzira što ima ht, istina bog gubi daha u nekim cpu intensive igrama ali nije ni i3 (koristio sam neko vrijeme 3240 i 4130) puno bolji po tom pitanju.

iako nebi baš dao 600 kn za taj cpu (moj je bio 250 ), bilo kako bilo mislim da ti je najbolje naći neki 1155 socket )ima i novih h61 ploča za male novce) i neki rabljeni sandy ili ivy i5.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 18:08 (Checola).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
pentium procesori

Imam laptop Lenovo u potpisu, procesor pentium 2020M 2.4 uparen sa 4 giga DDR3 memorije i GT635M 2GB GDDR3 daje predivan osjećaj i u onim zajtjevnijim igrama na rezoluciji 1600X900p.

Imao sam org Crysis 3 Hunter Edition i vrtio se na 13-17FPS na low-medium grafičkim postavkama, istoj rezoluciji ofcourse nema modding DX9 bilo je sve DX11!!

Ako se smanji rezolucija pa se Crysis 3 na low i 800x600 vrti sa 25FPS dovoljno govori u prilog jednom pentiumu dual core novije gen. uparen sa mainstream graf. karticom i još to jest da je riječ o jednom multimedia laptopu iz 2013.?    

ps sry na smajlijima no bila mi pomalo smiješna tema no nisam bio dugo na forumu--

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice