Mišljenja o ovom procesoru! zaključana tema

poruka: 29
|
čitano: 2.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mišljenja o ovom procesoru!!!!!!!

Ovako htjeo bi s kupit ovaj procesor http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1050042 i sad me zanima kako bi se nove igre ponasale s njim ili postoji neki bolji intelov procesor hvala na pomoćiNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 13:42 (X-edd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mišljenja o ovom procesoru!!!!!!!
X-edd kaže...

Ovako htjeo bi s kupit ovaj procesor http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1050042 i sad me zanima kako bi se naove igre ponasale s njim ili postoji neki bolji intelov procesor hvala na pomoćiNamigiva

odličan procesor,uzmi ga negdje gdje je oko 1800 kn npr. Diskont24
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
 aha,isti procesor a 400 kn jeftiniji,misliš li ga OC-at??
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan

Ako bude trebalo za ovu grafu i jos samo sta mislis o ovoj grafi http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130308   btw... hvala na pomoci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-edd kaže...

Ako bude trebalo za ovu grafu i jos samo sta mislis o ovoj grafi http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130308   btw... hvala na pomoci

nemoj je uzimat,imaš GTX275 ili XFX 4890 1GB za istu cijenu,a jače su dosta od 4870
16 godina
neaktivan

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011182 to cu s uzet i ovaj gore procesor pa vam sutra javim kak ce radit kad kupim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odlično,grafička je vrlo jaka i dobra za OC-anje,kao i procesor

edit:ma ništa,samo cooler grafičke je malo bučan,ali zato odlično hladi grafičku,možeš malo smanjiti okretaje coolera ako želiš (ali temperatura da ostane niska)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 14:05 (pod009).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pod009 hvala ti sto si me ispravio da ne kupim neku glupost koja je slabija od ovih drugih grafa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I jos sam jedno pitanje jel bi taj procesor i grafa išli u ovu matičnu koju sad imam ili moram kupi novu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010032

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hd4890 je meni bolja od gtx275...........a i malo je jeftinija....LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-edd kaže...

I jos sam jedno pitanje jel bi taj procesor i grafa išli u ovu matičnu koju sad imam ili moram kupi novu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010032

mogu u tu matičnu,ali radije uzmi novu,bar EP43-DS3L jer ona je za SLI i to stari model
16 godina
neaktivan

Joj jedva čekam da se dignem sutra i da odem u vemil hvalaaaaaaaaa vam na savjetima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemoras kupovati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

nemoras kupovati

ne mora,ali radije nek uzme,na onoj matičnoj se teže OC-a od ovih novijih,preproučljivo je nova matična,ali nije obavezna
16 godina
neaktivan

da vec kad se bacas u trosak kupi i novu maticnu............

na kojoj se lako clocka....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-edd kaže...

Ovako htjeo bi s kupit ovaj procesor http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1050042 i sad me zanima kako bi se nove igre ponasale s njim ili postoji neki bolji intelov procesor hvala na pomoćiNamigiva

radije čekaj i5
I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
16 godina
neaktivan

kaj je to nesto kao core i7 ili??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

kaj je to nesto kao core i7 ili??????

Koje pitanje......
Ajd se malo informiraj prije nego kaj pitaš za svaki zarez kaj znaci.
Ubaciš u google i5 i uživaj.
Nemora se po cijelom forumu chatat
ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan

a vidio sam...

znaci to su procesori koji idu na socket 1156.

biti ce izrađeni u 45nm procesu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja imam amd athlon 64 x2 4000+,3 gb RAM-a i grafičku XFX GeForce 9800GTX+.znam da mi je procesor malo slabiji od ostatka konfe.da li bi ga mogao overclockat i na kolku frekvenciju?kad bi ga kloknuo kako bi mi moderne igre radile na ovoj konfi.HVALA!

Budi pametniji od većine i uzmi AMD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

ja imam amd athlon 64 x2 4000+,3 gb RAM-a i grafičku XFX GeForce 9800GTX+.znam da mi je procesor malo slabiji od ostatka konfe.da li bi ga mogao overclockat i na kolku frekvenciju?kad bi ga kloknuo kako bi mi moderne igre radile na ovoj konfi.HVALA!

koja je matična,brzina RAM-a,napjanje,cooler??možeš ga OC-at,ko ti smeta,a sam moraš vidjeti na koliko ide,ako ne znaš OC-ati pročitaj ovo:Overclocking guide za pocetnike i OC Athlona X2 i još neke vodiče,onda OC-aj malo po malo,testiraj stabilnost(OCCT,Prime95...) i obavezno prati temperature
16 godina
pod009 kaže...
luckyluke kaže...

koja je matična,brzina RAM-a,napjanje,cooler??možeš ga OC-at,ko ti smeta,a sam moraš vidjeti na koliko ide,ako ne znaš OC-ati pročitaj ovo:Overclocking guide za pocetnike i OC Athlona X2 i još neke vodiče,onda OC-aj malo po malo,testiraj stabilnost(OCCT,Prime95...) i obavezno prati temperature
 maticna mi je abit an52 ,3 gb rama ddr2 800 mhz,napajanje mi je 550 w
Budi pametniji od većine i uzmi AMD!
16 godina
neaktivan

maticna mi je abit an52 ,3 gb rama ddr2 800 mhz,napajanje mi je 550 w
 pročitaj vodiče,ako nešto na razumješ pitaj,ako razumješ,ajde u BIOS i OC-aj malo po malo,trebao bi doći bar do 2.4 ghz na tvorničkoj voltaži,onda skini OCCT i stavi da testira na 2 sata,ako bude stabino,stavi na 2.6 ghz,testiraj,ako bude stabilno nakon 3.5 sati testiranja,vrati takt na 2.55 ghz i ostavi ga ako.provjeri temperature tijekom testiranja,a testiraj na bar 3 sata (i memoriju i procesor)
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
X-edd kaže...

Ovako htjeo bi s kupit ovaj procesor http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1050042 i sad me zanima kako bi se naove igre ponasale s njim ili postoji neki bolji intelov procesor hvala na pomoćiNamigiva

odličan procesor,uzmi ga negdje gdje je oko 1800 kn npr. Diskont24

Daj mi molim te reci kakav je taj Diskont24. Dali si ikad nesto kupivao tamo od dijelova kompa.
Jer nekako sam sigurniji kupovat u HGspotu ili Vemilu.
I dosta je jeftino nego bilo gdje drugdje u tom Diskontu, pogotovo gotovinom..
Ima li netko iskustva s njim, dal vam se kvari roba brzo(kao u HGspotu)

I jos nesto da te pitam, u diskontu ima posebno pretstavljene Socket AM2 i AM2+. Jel postoji neka razlika izmedju njih. Jer bi uzeo Phenom II X4 940 al nema nki poseban izbor maticnih u AM2+ pa dal ima kakve veze ako uzmem AM2?
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 20:43 (Magger).
16 godina
odjavljen
Mišljenja o ovom procesoru!

Ja sam uzimao u diskont24, doduše ima od tad, ali prošlo je sve u redu. Tajna njihove niske cijene je u tome što ne drže rou na skladištu već nabavljaju prema narudžbama, pa se čeka koji dan duže.

@Magger

Phenom II je AM2+ procesor. Može u AM2 matične, ali samo ukoliko ga BIOS podržava, ali cijena je pad performansi. Bolje uzmi AM2+ matičnu, to što je mali izbor ne znači da nema vrhunskih ploča. Preporučio bih ti 790G chipset i bilo bi poželjno da ploča podržava 140W TDP (maksimalna potrošnja procesora), iako je taj procesor 125W.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mišljenja o ovom procesoru!
MrBlc kaže...

Ja sam uzimao u diskont24, doduše ima od tad, ali prošlo je sve u redu. Tajna njihove niske cijene je u tome što ne drže rou na skladištu već nabavljaju prema narudžbama, pa se čeka koji dan duže.

@Magger

Phenom II je AM2+ procesor. Može u AM2 matične, ali samo ukoliko ga BIOS podržava, ali cijena je pad performansi. Bolje uzmi AM2+ matičnu, to što je mali izbor ne znači da nema vrhunskih ploča. Preporučio bih ti 790G chipset i bilo bi poželjno da ploča podržava 140W TDP (maksimalna potrošnja procesora), iako je taj procesor 125W.

neka uzme neku noviju matičnu čipseta 790X ili sa integriranom grafičkom 790GX,a ovo podebljano je djelomično krivo jer su samo Phenomi 920 i 940 za socket AM2+,a ostali su za AM3,ali rade i u AM2 i AM2+
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
MrBlc kaže...

@Magger

neka uzme neku noviju matičnu čipseta 790X ili sa integriranom grafičkom 790GX,a ovo podebljano je djelomično krivo jer su samo Phenomi 920 i 940 za socket AM2+,a ostali su za AM3,ali rade i u AM2 i AM2+

Znaci moze bit problema ako Phenom X4 940 stavim na AM2 maticku plocu, znaci mora bit AM2+?
Jer vidim recimo da vemil ima samo AM2 ploce ili su oni naravno smiksali zajedno AM2/AM2+ ploce ali ih stavili kao da su to sve AM2 ploce(znaci taj + nije vazan ili u ovom slucaju sa X4 940 je...??

http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=matploce&c=000000

Al mozda ipak uzmem Intel Q9550. Sta kazete bolje uzet njega ili X4 940. (Da odmah kazem nije mi potreban AM3 procesor ni maticna, skupo mi ispada konfiguracija onda)

16 godina
neaktivan
Znaci moze bit problema ako Phenom X4 940 stavim na AM2 maticku plocu, znaci mora bit AM2+?
Jer vidim recimo da vemil ima samo AM2 ploce ili su oni naravno smiksali zajedno AM2/AM2+ ploce ali ih stavili kao da su to sve AM2 ploce(znaci taj + nije vazan ili u ovom slucaju sa X4 940 je...??

http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=matploce&c=000000

Al mozda ipak uzmem Intel Q9550. Sta kazete bolje uzet njega ili X4 940. (Da odmah kazem nije mi potreban AM3 procesor ni maticna, skupo mi ispada konfiguracija onda)

ne,ne treba biti AM2+,može i AM2 ali moraš naći potvrdu da podržava taj Phenom,Vemil ne stavlja oznake za matične sa socketom AM2+ već ih označiva kao AM2,a ako možeš uzeti Q9550 uzmi,ali i Phenom je vrlo dobar (podjednake su snage i brzine)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice