MBO slučajno oštećena šarafcigerom

poruka: 46
|
čitano: 5.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: MBO slučajno oštećena šarafcigerom
pinjo93 kaže...
je riskantan je..jer ako se pogrjesi ode maticna na groblje..

Ako padnes s autom preko mosta odes i ti na groblje...

Najgore sto ti se moze desiti prilikom flashanja BIOS-a je nestanak struje, a u slucaju da se to dogodi postoji UPS (sto vjerovatno svi serviseri imaju u prostorijama....).

Ako si pazljiv i slijedis neke upute bit ce sve u redi i nece te ni ti ni maticna otici na grobljeNamigiva

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina

pa samo si skinuo malo laka sa maticne nije nista strasno.nemoras to sa nicim premazivati nece ti to oksidirati da elektronicke komponente,zicice i vodovi oksidiraju tako lako onda bi cijeli komp trebao biti prelakiran zastitnim lakom.

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...

Znaju oni, vjeruj mi!

A ti ces im lijepo platiti za promjenu BIOSA, koji u slucaju da ti je maticna neispravna nece niti napraviti!

...Odi i zbrukaj se!

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 16:54 (Luka).
15 godina
neaktivan
Luka kaže...
pinjo93 kaže...

Znaju oni, vjeruj mi!

A ti ces im lijepo platiti za promjenu BIOSA, koji u slucaju da ti je maticna neispravna nece niti napraviti!

...Odi i zbrukaj se!

vidis sta coek napiso da nsam amo malo skinio i da valja...necu se brukat barem se nadam..:)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
17 godina
neaktivan

Ti znas da se gubi garancija za bilo kakav znak ostecenja i prckanja?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ti znas da se gubi garancija za bilo kakav znak ostecenja i prckanja?

hh..garancija istekla u 12. mj...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
neaktivan

Ako vodovi nisu oštećeni (čitaj prekinuti) matična če raditi, nema potrebe za nikakvim sprejevima, biosima, perverzijama. Mirne ruke spoji ploču, zašarafio ostalo te upali komp. Sigurno će radit

9A3BMQ
15 godina
neaktivan
Katana kaže...

Ako vodovi nisu oštećeni (čitaj prekinuti) matična če raditi, nema potrebe za nikakvim sprejevima, biosima, perverzijama. Mirne ruke spoji ploču, zašarafio ostalo te upali komp. Sigurno će radit

verziju biosa moram svakako promijenit jer stavljam proc za koji trebam mjenjat verziju biosa

16 godina
neaktivan

a, sry, nisam citao cijeli thread

9A3BMQ
15 godina
neaktivan
Katana kaže...

a, sry, nisam citao cijeli thread

ma nis...

17 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...

vidis sta coek napiso da nsam amo malo skinio i da valja...necu se brukat barem se nadam..:)

Ne mozes takve postove ostavljati! Imas i gumb uredi!

Sto ti uopce zelis znati u ovoj temi? Meni se cini da ti sebi sam odgovaras nosenjem u servis na promijenu BIOS-a?

Ostetio si (upitno) maticnu i sad te strah pa ces nositi u servis da ti promijene BIOS (i uzmu 100 kuna)?

I kupit ces procesor naknadno za maticnu za koju ces poslije servisa znati je li ispravna?

O kojoj se maticnoj radi?

Pretpostavljam da si imao jednojezgrenog Athlona, s AM2 i sada ides na dvije jezgre pa mijenjas BIOS? Od viska informacija glava ne boli...

15 godina
neaktivan
Luka kaže...
pinjo93 kaže...

Ne mozes takve postove ostavljati! Imas i gumb uredi!

Sto ti uopce zelis znati u ovoj temi? Meni se cini da ti sebi sam odgovaras nosenjem u servis na promijenu BIOS-a?

Ostetio si (upitno) maticnu i sad te strah pa ces nositi u servis da ti promijene BIOS (i uzmu 100 kuna)?

I kupit ces procesor naknadno za maticnu za koju ces poslije servisa znati je li ispravna?

O kojoj se maticnoj radi?

Pretpostavljam da si imao jednojezgrenog Athlona, s AM2 i sada ides na dvije jezgre pa mijenjas BIOS? Od viska informacija glava ne boli...

da si pratio od poceka znao bi al eto posto sam dobar covjek reci ti..xD

zelim znati dali je maticna ostecena previse..dali ce radit...

to za nosenje na servis samo samo reko jer je jedan od ljudi koji su stavili post mislio da nosim na promjenu biosa jer sam maticnu ostetio..

nosim na promjenu biosa ali ne zato sto sam je ostetio..

procesor cu kupit za mj. dana..

radi se o Gigabyte GA-M57SLI-S4

tu sam maticnu kupio polovnu...i ne prelazim na 2 jezgre nego na 4 pa moram mjenjat bios(uzimam proc:AMD Phenom II x4 945)...

jel dosta informacija??

16 godina

mislim tek sada sam skonto koja je ploća,pa ona nevrijedi ni 200kn ako ne i manje,ako ne radi hitiju u smeće ili obijesi na zid tak da te podjeća da drugi put paziš,a ako radi ebeš lakove i sve ostalo opet ti se ne isplati kupovat neke specijalne fore kada je ploća banana pa nek radi koliko radi!

to je moje mišljenje!

I'm too old for this shit
16 godina
odjavljen

Ima dart_tom pravo. To je AM2 ploča, a ti planiraš staviti AM3 procesor. Uz nadogradnju BIOS-a će taj procesor raditi, ali će mu brzina sabirnice biti duplo manja. Ako još planiraš platiti servisu nadogradnju BIOS-a, onda ti se stvarno ne isplati. Ako baš nisi u mogučnosti uzet novu ploču za AM2+ ili AM3 (za AM3 ti treba i ram), onda sam flashaj BIOS i čekaj prvu priliku za promijenit ploču. Ako nisi siguran, dobro pročitaj u manualu što trebaš pripremiti za slučaj da nešto krene po zlu (obično disketa ili USB stick sa image-om BIOS-a, ovisno o ploči).

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo nakon dugog vremena sam kupio sprej http://www.chipoteka.hr/artikl/2410009001

i sada me zanima kako se nanosi...pise na linku "Nakon korištenja okrenite prema dolje i pročistite puštanjem
preostalog plina.
"...jel to znaci da trebam sve odma potrosit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

molio bih hitno ako je moguce dobiti savjete :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice