Pozdrav!
Zanima me je li moja maticna ploca ASUSTek Computer INC. P5WD2 - Premium podrzava novije procesore i graficke? Hvala lijepa
Pozdrav!
Zanima me je li moja maticna ploca ASUSTek Computer INC. P5WD2 - Premium podrzava novije procesore i graficke? Hvala lijepa
Čim ima PCI-Express x16 slot podržava sve nove grafičke.Što se tiče procesora podržava samo one sa LGA775 socketom.To su Intelovi procesori.
Mislim da podržava samo Pentiume i Celerone, tako barem piše na Asusovoj stranici.
Da ne otvaram novu temu, malo sam n00b sa tim sastavljanjem konfiguracija pa pitam... Jel je isto PCI 3, PCie x16 1, PCIe x1, ko PCI-Express, i ako mi piše PCI x na grafičkoj... Na koju to matičnu onda može ići..?
Moderne grafičke ti idu u PCI Express x16.
PCI express x8 i x16 se koriste za grafičke kartice.Ostali PCI slotovi za ostale proširujuće kartice.Zvučne,mrežne...
Naime, nesto bi sređivao komp, odnosno neke komponente, pa buduci da mi maticna podrzava samo Intelove procesore, uzeo bi njihov + jos neku graficku. E, sad, jel bi na moju maticnu isao INTEL dual Core E6600 BOX, npr.?
Išao bi.Ali koji procesor sada imaš i koliki ti je budžet za nadogradnju,pa da te mi savjetujemo?
Znaci, maticna je ova. Potrosio bi 2000 kn. Za te novce mijenjao bi procesor, graficku, nadodao jos dvije gige rama, posto dvije gige vec imam i dodao bi novo napajanje. Razolucija mi je 1440x900. E, sad, meni je bitno da mi kompo postane brzi, a i da zaigram najnoviji Pro Evolution Soccer na najvisim detaljima, znaci da sve bude na high. Trgovina moze biti u Zagrebu, jer sam tam od 9. mjeseca. Novce cu skupiti do sredine 9. mjeseca. Je li bi se dalo sto sloziti, da sve lijepo radi, da proc. iskoristi maksimalno graficku jer ovaj najnoviji pes igram na najnizim detaljima, a dosta mi je toga? Hvala lijepa, drustvo!
Sad mi je procesor INTEL Pentium D CPU 3.20 GHz. Bilo bi dobro ako su komponente iz Linksa. Tm bi mi i to sve slozili.
Ima li koga za pomoc?