Maticna - pitanje

poruka: 10
|
čitano: 895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Maticna - pitanje

Pozdrav!

Zanima me je li moja maticna ploca ASUSTek Computer INC. P5WD2 - Premium podrzava novije procesore i graficke? Hvala lijepa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maticna - pitanje

Čim ima PCI-Express x16  slot podržava sve nove grafičke.Što se tiče procesora podržava samo one sa LGA775 socketom.To su Intelovi procesori.

alrighty then

1 0 hvala 1
16 godina
RE: Maticna - pitanje

Mislim da podržava samo Pentiume i Celerone, tako barem piše na Asusovoj stranici.

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
15 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu, malo sam n00b sa tim sastavljanjem konfiguracija pa pitam... Jel je isto PCI 3, PCie x16 1, PCIe x1, ko PCI-Express, i ako mi piše PCI x na grafičkoj... Na koju to matičnu onda može ići..? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 13:10 (leyer).
16 godina

Moderne grafičke ti idu u PCI Express x16.

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 13:05 (nontryer).
16 godina
neaktivan
Maticna - pitanje

PCI express x8 i x16 se koriste za grafičke kartice.Ostali PCI slotovi za ostale proširujuće kartice.Zvučne,mrežne...

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 13:06 (dncrmt).

0 0 hvala 0
15 godina

Naime, nesto bi sređivao komp, odnosno neke komponente, pa buduci da mi maticna podrzava samo Intelove procesore, uzeo bi njihov + jos neku graficku. E, sad, jel bi na moju maticnu isao INTEL dual Core E6600 BOX, npr.?

16 godina
neaktivan
Maticna - pitanje

Išao bi.Ali koji procesor sada imaš i koliki ti je budžet za nadogradnju,pa da te mi savjetujemo?

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina

Znaci, maticna je ova. Potrosio bi 2000 kn. Za te novce mijenjao bi procesor, graficku, nadodao jos dvije gige rama, posto dvije gige vec imam i dodao bi novo napajanje. Razolucija mi je 1440x900. E, sad, meni je bitno da mi kompo postane brzi, a i da zaigram najnoviji Pro Evolution Soccer na najvisim detaljima, znaci da sve bude na high. Trgovina moze biti u Zagrebu, jer sam tam od 9. mjeseca. Novce cu skupiti do sredine 9. mjeseca. Je li bi se dalo sto sloziti, da sve lijepo radi, da proc. iskoristi maksimalno graficku jer ovaj najnoviji pes igram na najnizim detaljima, a dosta mi je toga? Hvala lijepa, drustvo!

Sad mi je procesor INTEL Pentium D CPU 3.20 GHz. Bilo bi dobro ako su komponente iz Linksa. Tm bi mi i to sve slozili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 14:03 (jurica_m).
15 godina

Ima li koga za pomoc?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice