Forumasi, koliko utjecaja ima maticna ploca za gaming, npr. koja je razlika ako kupim neku jeftinu AM3 plocu i neku puno skuplju, s tim da imam vec odlicnu graficku i procesor? da li ce se to puno odraziti na gaming?
HVALA!!!!
Forumasi, koliko utjecaja ima maticna ploca za gaming, npr. koja je razlika ako kupim neku jeftinu AM3 plocu i neku puno skuplju, s tim da imam vec odlicnu graficku i procesor? da li ce se to puno odraziti na gaming?
HVALA!!!!
Ako i jeftina i skupa podržaje sve komponente koje imaš onda nema razlike, jedino što je skuplja bolja ako ćeš clockat...
Evo i mene to malo zanima, jer imam prilicno dobar proc i graficku kartu, a jeftinu maticnu?
EDIT: kolega iznad kaze da nema nekog uticaja na gaming, znaci meni bi bile iste performanse cak i da kupim neku bolju maticnu?
Odrazit ce se na oc procesora eventualno ili na 5% manje perfomanse grafe ako je grafa pcie 2.0 a na ploci port 1.0.Samo nemoj kupit prejeftinu plocu,neki teski srot pa na nju stavit 6 core procesor ili neku h plocu za k procesore od intela.
Namjeravam kupiti ovu maticnu ASUS M4A89GTD PRO/USB3. Sada mene zanima sta bi ja dobio kupnjom ove maticne ploce u odnosu na moju plocu, jer Asusova je puno puno skuplja .
Cijena ASUSICE je?
Evo ti lista procesora koje podrzava.
imam jedno pitanje hitno mi je tako da sam slucajnoo uletio na ovaj forum...e ovako graficka je crkla..ali ima na maticnoj integrisana 128mb...ceke igre sam igro i padne sistem nakon nekog vremena..eh sad jel to mozda do maticne ploce pao sistem ili jednostavno trebam uzeti samo novu graficku? mozda je i maticna slaba hocel biti bolje sa novom grafom da kupim jel to bolje ili? volio bi da mi se neko javi pozzzzz