Maticna & Gaming

poruka: 9
|
čitano: 3.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Maticna & Gaming

Forumasi, koliko utjecaja ima maticna ploca za gaming, npr. koja je razlika ako kupim neku jeftinu AM3 plocu i neku puno skuplju, s tim da imam vec odlicnu graficku i procesor? da li ce se to puno odraziti na gaming?

HVALA!!!!       {#}

xXxXx

0 0 hvala 0
16 godina
Maticna & Gaming

Ako i jeftina i skupa podržaje sve komponente koje imaš onda nema razlike, jedino što je skuplja bolja ako ćeš clockat...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maticna & Gaming

Evo i mene to malo zanima, jer imam prilicno dobar proc i graficku kartu, a jeftinu maticnu?

EDIT: kolega iznad kaze da nema nekog uticaja na gaming, znaci meni bi bile iste performanse cak i da kupim neku bolju maticnu?

Vrbaa'''
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 19:53 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Maticna & Gaming

Odrazit ce se na oc procesora eventualno ili na 5% manje perfomanse grafe ako je grafa pcie 2.0 a na ploci port 1.0.Samo nemoj kupit prejeftinu plocu,neki teski srot pa na nju stavit 6 core procesor ili neku h plocu za k procesore od intela.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Maticna & Gaming

Namjeravam kupiti ovu maticnu ASUS M4A89GTD PRO/USB3. Sada mene zanima sta bi ja dobio kupnjom ove maticne ploce u odnosu na moju plocu, jer Asusova je puno puno skuplja .

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Maticna & Gaming

Cijena ASUSICE je?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Maticna & Gaming
mene zanima koji procesor da ubacim u ovu maticnu plocu Asus P4UBOO-X, trenutacno je 2,6 intelov , mozel se sta jace ubaciti ?
15 godina
neaktivan
Re: Maticna & Gaming
toniran kaže...
mene zanima koji procesor da ubacim u ovu maticnu plocu Asus P4UBOO-X, trenutacno je 2,6 intelov , mozel se sta jace ubaciti ?

Evo ti lista procesora koje podrzava.

http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P4U800-X.html

14 godina
neaktivan
Maticna & Gaming

imam jedno pitanje hitno mi je tako da sam slucajnoo uletio na ovaj forum...e ovako graficka je crkla..ali ima na maticnoj integrisana 128mb...ceke igre sam igro i padne sistem nakon nekog vremena..eh sad jel to mozda do maticne ploce pao sistem ili jednostavno trebam uzeti samo novu graficku? mozda je i maticna slaba hocel biti bolje sa novom grafom da kupim jel to bolje ili? volio bi da mi se neko javi  pozzzzz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice