LC CC95 neće na 1150

poruka: 9
|
čitano: 1.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
LC CC95 neće na 1150

Kupio LC-CC95 jer mi je stari intel stock bio pre shit , otpakovao sve ,stavio "backplate" ( podnožje koji oni tako nazivaju) , gurnuo 4 vijka unutra međutim problem nastaje kad se cooler počne šarafati na 2 zakačke sa strane , nalegne i sve je to ok dok je kuciste polozeno međutim kad uspravim kuciste cooler se jednostavno pogne dole i ne ostvaruje kontakt sa CPUom. Triple checkao sam instrukcije i pogledao jedini tutorial koji ima za ovaj cooler na Youtubeu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: LC CC95 neće na 1150
Nesto si krivo montirao, vjerojatno si jedan po jedan vijak stavljao u plocu. Uvijek stavis prvo jedan unutra pa onda onaj sa suprotne strane. nikad ne montiras vijak do vijka, mozda si tu fulao pa nije dobro uhvatilo
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
neaktivan
LC CC95 neće na 1150

http://prnt.sc/f4qytt

Zakacke na cooleru koje se sarafaju nikako ne nalegnu fino na crne zaokruzene "izbocine". Uvijek ima hoda i cim se kuciste uspravi cooler se pogne i ne ostvaruje kontakt sa CPUom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jesi dobro namjestio one plastike za socket? Evo ti video
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan

To tako i treba biti, imam isti cooler i kod mene ne "nalegnu fino".

Trebaš "naleći" jednu zakačku prvo onda drugu pridži rukom dok stegneš, nakon toga stegni drugu i za kraj stegni dobro obe... 

13 godina
protjeran
Mislim da poslje noktue je ovaj lcc95 najednostavniji za ugraditi, ocigledno si neke plastike totalno krivo okrenuo...jer ovo je nemoguce krivo slozit😑
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
Stjepanj kaže...
Mislim da poslje noktue je ovaj lcc95 najednostavniji za ugraditi, ocigledno si neke plastike totalno krivo okrenuo...jer ovo je nemoguce krivo slozit😑

Nama koji imamo iskustva je to dječja igra, ali vidiš da ima onih koji imaju i problema s ugradnjom.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
10 godina
neaktivan
LC CC95 neće na 1150

Probao sam to i pratio tutorial al opet kad se cooler namontira i kuciste uspravi jednostavno se cooler nagne i ne ostvari kontakt sa CPUom , sutra idem na povrat novca pa ću uzeti neki drugi cooler , koji preporučate da je skroz jednostavan za ugradit? http://prnt.sc/f5ajt3

Evo slike kako to izgleda, zakacke sam stavio na ove zelene i okrenuo cooler da puse izvan kucista al jednostavno cooler nece stajat. Ako ga okrenem prema grafickoj onda je jos gore , jednostavno padne 

Prije ovog sam na AM3 i FM2+ montirao TX3 Evo i sve išlo bez problema al ovaj intel i LC neće nikako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LC CC95 neće na 1150

kad stavljaš hladnjak na nosač koji si prije toga namjestio na matičnu i učvrstio push-pinovima, one metalne zakačke stavljaš obadvije s vanjske strane kruga, na dijelu kruga gdje je jedna izbočina (inače krug ima i strane gdje su dvije izbočine)

nakon toga šarafiš dok ne stegne, naizmjenično jedan pa drugi šaraf dok se dobro ne učvrsti i to je to

nešto krivo radiš cijelo vrijeme

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice