Komp se nece upaliti, bootati

poruka: 5
|
čitano: 2.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaci imam problem kod 2 konfiguracije ista stvar.

To su starije konfiguracije nekih 5 godina..

I kod prve i kod druge, spojim sve normalno maticnu, procesor, i ostale dijelove te kad ga upalim ventilator se okrece od procesora, hard se cuje, ali nema onog klika, odnosno nece se komp bootati.

DA li zna mozda sto je proslo, te da li je moguce da sam krivo spojio.

Timski rad je zakon. Uvijek možeš okriviti nekog drugog.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Komp se nece upaliti, bootati
Luka-san kaže...

Znaci imam problem kod 2 konfiguracije ista stvar.

To su starije konfiguracije nekih 5 godina..

I kod prve i kod druge, spojim sve normalno maticnu, procesor, i ostale dijelove te kad ga upalim ventilator se okrece od procesora, hard se cuje, ali nema onog klika, odnosno nece se komp bootati.

DA li zna mozda sto je proslo, te da li je moguce da sam krivo spojio.

Jesi mijenjao(zamjenio) matičnu ploču.jel imaš slike na monitoru i jel možeš uć u BIOS!?

volegradele
15 godina
neaktivan

to su dijelovi stariji koji su dobiveni na poklon, bili su raditi tako kaze bar taj koji ih je dao, a sad nema onog beepa, te nista ne vidis na monitoru jer kad upalis komp nema onog beepa koji se cuje kad se komp pali. Cak sam probao novo napajanje, rame, cak i golu plocu i proc i cooler samo i opet cooler se zavrti ali nema beepa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp se nece upaliti, bootati
Luka-san kaže...

to su dijelovi stariji koji su dobiveni na poklon, bili su raditi tako kaze bar taj koji ih je dao, a sad nema onog beepa, te nista ne vidis na monitoru jer kad upalis komp nema onog beepa koji se cuje kad se komp pali. Cak sam probao novo napajanje, rame, cak i golu plocu i proc i cooler samo i opet cooler se zavrti ali nema beepa

Pa jel ima na ploči zvučnik? Ako ga nema , zvučnik uštekaj u SPEAKER piše ti u ploči, bez njega nemre čut bipanjem.

15 godina
neaktivan

nije bio ukopcan speaker ali mislim da to nema veze jer da zbog toga on nece ni sliku pokazati na monitoru, taj klick mislim da da sama maticna, ali dobro mozda sam u krivu, budem kasnije i to probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice