Kako spojit front panel

poruka: 6
|
čitano: 3.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako spojit front panel

zanima me kako da spojim front panel evo konektori http://img412.imageshack.us/img412/6939/11082010001.jpg di ide powersw,restart sw ,power led i hdd led _hvala

.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako spojit front panel

Najbolje da pogledaš upute od matične ploče; inače, prema slici bih rekao da prekidač za napajanje spajaš na svijetlozelene pinove, reset na tamnoplave, power led na tamnozelene i hdd led na crvene pinove; plus pol vjerojatno na pin označen crtom (ako spojiš krivo ništa se neće dogoditi osim što neće svijetliti).

KaeR
15 godina
protjeran
RE: Kako spojit front panel

->

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
Kako spojit front panel

provaj sarafcigerom dvije po dvije kad upalis komp stavis odgovarajuci kabel

0 0 hvala 0
14 godina
Kako spojit front panel

Dobar dan! Imam isti problem.Spajam ASUS Terminator P4 533 Bibliju na drugo kuciste a neznam kako spojiti:Evo ga manual http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/Barebone/Terminator-P4-533/Manual/e1125_terminator_p4_533.pdf

U kucistu imam: -D,+D,GROUND,+5V,-D,GROUND,+5V,+D,POWER LED,POWER SW,RESET SW I SPEAKER.+ Bijeli i žuti 3.5mm kablovi LoL

Strm
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Kako spojit front panel

sve ti je na str.29.

-ne možeš pokvariti. PowerSW i ResetSW je svejendo, dok HDD/Power LED ne radi ako je zamjenjen +/-. Spoji probaj. Ako svjetla ne svijetle zamijeni polove.

-svaki par žica ima jednu 'glavnu' i jednu crnu ili bijelu, uvjek na pin jedan (+) ide glavna (u boji). npr (+)crvena-bijela(-), plava-bijela, zelena-bijela.. dok je speaker ugl crveno-crna (umjesto bijele).

Power-sw i Reset mogu biti npr sive žice, pošto je svejedno ...

btw, ne spajaj USB i Audio ako nisi 100% (i više) siguran.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice