Hi! Pitanje: postoji li ikakav program po kojem bi se moglo skužiti koliko radnih sati ima komp?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hi! Pitanje: postoji li ikakav program po kojem bi se moglo skužiti koliko radnih sati ima komp?
aida64 bilježi vrijeme rada, ali svakom reinstalaciojom OS-a počinje iznova
Hehehe, pa nije ti to traktor...cim napravis reinstall resetuje se i sat...tako da ces tesko naci to sto trazis.
Hahaha :) tako ja znam koliko je moj star... :P

Mislim,kako skužiti ako nije bio instaliran neki "time tracking" softver.Ono ti vjerojatno nešto kupuješ pa bi htio znati kolika mu je "kilometraža",da li je vraćana...
pogledas godinu proizvodnje

ganjam da doznam koliko je matična stara, tj koliko je upogonjena bila... (znam datum proizvodnje:)
...
Ili brodskim senzorima..(mislim na NCC-1701 D )
Nece ti baš ići, jer nije organsko :)
Radi se o Power-on hours atributu (ID broj 9) u tablici S.M.A.R.T. podataka diska - podatak pokazuje sate, minute ili sekunde (ovisno o proizvođaču) koliko je disk radio. Koristan je i atribut Loaded hours (ID broj 222) koji pokazuje vrijeme (u satima) koje je ručica aktuatora glave diska provela u radu (pomicanje glave iznad diska), iako nije dostupan na svim diskovima.
Ako znaš da je ugrađeni disk bio u računalu od početka rada, POH i LH bi mogli pokazati koliko je računalo radilo.
lcd monitori imaju obično u servisnom modu prikaz koliko su radnih sati napravili
Nece ti baš ići, jer nije organsko :)
tu se bas i nebi slozio, ima tu jako puno organskog podrjetla