mislim kupit Intel Core 2 Duo E8200 i Ati Radeon HD 4670 pošto imam 1500 KN.
mislim kupit Intel Core 2 Duo E8200 i Ati Radeon HD 4670 pošto imam 1500 KN.
ovisi u kojoj trgovini kupim.
dobro. uzet ću taj procesor ili neki drugi Intel Core 2 Duo i Sapphire Radeon HD 4670 jer sam vidio da puno njih imaju napajanje od 400W i tu grafu te kažu da je odlična jer ipak moram priznat je premalo za HD 4850 napajanje od 400W. Hvala na pomoći.
dali sad da uzmem: 1. Intel Core 2 Duo E4500 i Sapphire Radeon HD 4670 ili
2. Sapphire Radeon HD 4850
napajanje mi je MS 400W.
pozdrav svima!
Namjeravam kupiti ovaj procesor Intel Core 2 Duo E8200. Treba mi procesor za igrice a ovako bi izgledala moja konfa:
Procesor: Intel Core 2 Duo E 8200 2.66 Ghz
RAM:2 GB RAM
Tvrdi Disk:160 HDD
Grafička kartica:Sapphire Radeon HD 4670
Napajanje: Codegen 400W
Dali se isplati kupovati taj procesor ili bi mi vi preporučili neki drugi procesor u kategoriji do 800 KN.
krivo napisano. to mi je Codegen 300W. a MS je 400W
imam 17˝ LCD i priotitet mi je igranje. Onda uzimam HD 4850.
samo su mi neki rekli da mi procesor neće ni 40% iskoristiti od grafičke. Procesor mi je: Intel Pentium Dual Core E2180 2.00 Ghz.
samo su mi neki rekli da mi procesor neće ni 40% iskoristiti od grafičke. Procesor mi je: Intel Pentium Dual Core E2180 2.00 Ghz.
hajde ti Xero reci koje je optimalno napajanje za HD 4850 ak nije 400W kad Microman kaže da on ima tu grafu i dobro mu radi a ima isto napajanje od 400w?
Da ali ja sam mislio kupit Intel Core 2 Duo E4500 i Radeon HD 4670.
Da ali ja sam mislio kupit Intel Core 2 Duo E4500 i Radeon HD 4670.
ok. uzimam Radeon HD 4850. A već kad budem skupio još novaca kupit ću si neki Intel Core 2 Duo ili Quad procesor. Hvala na pomoći.
Ljudi moji,,pa nije sve u WATTIMA,,uzmi si naprimjer codegen 400w i fortron 400w, fortronova izlazna snaga je negdje oko 370-380w, a codegenovo daje oko 320w, može pisat na kutiji od napajanja CODEGEN 500w, sve super, sve 5, 500w je to, UZIMAM, ali Fortron 450w je jači od njega, možda je čak i 400W fortrona jače od codegenova 500watnog napajanja,jer kvaliteta fortrona je jako dobra, a kvaliteta codegena je loša za "ozbiljnije komponente", , ,zato ljudi:: NIJE SVE U WATTIMA
Nisam prvi koji to kaže
Pročitajte si topic o napajanjima na forumu,možda če vam biti jasnije
moje napajanje nije Codegen nego MS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neću se svađat. Kupit ću Radeon HD 4850 i ako napajanje bude zajebavalo( a neće ) lako ja kupim drugo od 500W ili 600W od Fortrona.
Razlika između hd4670 i hd4850 je velika,,4670 niti ne zahtjeva dodatno napajanje, a 4850 zahtjeva,, ma vidit če sam
A reko si da si mijenjal 3 kompa,, a jesi li kupovao gotova računala ili si ih sam sastavljao?
barca jel ti tu zahebavaš ili uzimaš kakvu drogu? sorry...al s tobom se očito nemre drukčije.
Ovdje ljudi s ISKUSTVOM tebi, za TVOJE DOBRO preporučuju da se ne treba zahebavat s PSU-ima, a ti ih još hebes u zdrav mozak.
Ako spojiš 4850 i quad na to napajanje budi sretan ako ti napajanje samo napajanje crkne a da ne povuče sa sobom ostale komponente...i onda je kasno.
nemoj vrijeđat i pravit se pametan pred ljudima koji ti iz svog osobnog iskustva govore , a ne priče drugih ljudi.
xsero pusti ga, vidiš da je tvrdoglav.... bezveze se trudit oko takvih...
EDIT: jednostavno moram.... idu mi na živce ljudi koji pametuju,a u životu nisu držali ni 5 različitih napajanja u rukama...
Ljudi moji,,pa nije sve u WATTIMA,,uzmi si naprimjer codegen 400w i fortron 400w, fortronova izlazna snaga je negdje oko 370-380w, a codegenovo daje oko 320w, može pisat na kutiji od napajanja CODEGEN 500w, sve super, sve 5, 500w je to, UZIMAM, ali Fortron 450w je jači od njega, možda je čak i 400W fortrona jače od codegenova 500watnog napajanja,jer kvaliteta fortrona je jako dobra, a kvaliteta codegena je loša za "ozbiljnije komponente", , ,zato ljudi:: NIJE SVE U WATTIMA
Nisam prvi koji to kaže
barca jel ti tu zahebavaš ili uzimaš kakvu drogu? sorry...al s tobom se očito nemre drukčije.
Ovdje ljudi s ISKUSTVOM tebi, za TVOJE DOBRO preporučuju da se ne treba zahebavat s PSU-ima, a ti ih još hebes u zdrav mozak.
Ako spojiš 4850 i quad na to napajanje budi sretan ako ti napajanje samo napajanje crkne a da ne povuče sa sobom ostale komponente...i onda je kasno.
nemoj vrijeđat i pravit se pametan pred ljudima koji ti iz svog osobnog iskustva govore , a ne priče drugih ljudi.
xsero pusti ga, vidiš da je tvrdoglav.... bezveze se trudit oko takvih...
Nisam prvi koji to kaže
Core2Duo2 jesi li ti pročitao što sam ja napisao?Nisam rekao da ću spojit Radeon HD 4850 i Quad. Sad ću kupit tu grafu a za par mjeseci ću si uzet Quad i naravno jače napajanje.(nisam baš takav idiot)