- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I tebe je usralo ka i mene :D
Koje lađenje i pasta??
I tebe je usralo ka i mene :D
Koje lađenje i pasta??
Heh, neki solidan ocito. Evo ga jos nize:
Noctua NH-U14S i defaultna pasta (NT-H1)
Ne da mi se vise spustati napon, idem gledati TV
Mislim da sam upravo narucio 6700k, nemogu gledati da mi friday i lođikus vode glavnu rijec u mojoj najdrazoj temi
lp

Mislim da sam upravo narucio 6700k, nemogu gledati da mi friday i lođikus vode glavnu rijec u mojoj najdrazoj temi
lp
I ja ozbiljno razmišljam o novoj i7-mici ali znaš da se u zadnje vrime pucan na jezgre pa gledam i7 6800k.
Znam sve mane pa me nemoj odgovarat od ovog jer ipak gušti su gušti a gušti se plačaju.
Ali polako još nije rečena zadnja jer možda pričekam sljedeću generaciju.

Ma fuj to skylake je hladan ko đubre zabavit ces se sigurno, napredak od sandyja je ocigledan i bez frapsa! Sve iznad 4core+ht i7-ice ako ne zaradujes s tim ti je pusiona i bacit ces pare, ali ak ti to nije problem slobodno! Ako ces kaj kupovat javi se!lp

Ma fuj to skylake je hladan ko đubre zabavit ces se sigurno, napredak od sandyja je ocigledan i bez frapsa! Sve iznad 4core+ht i7-ice ako ne zaradujes s tim ti je pusiona i bacit ces pare, ali ak ti to nije problem slobodno! Ako ces kaj kupovat javi se!lp
Neću više ne boj se, teški drop performansa, nešto se ujebalo ili u registryu, ili s power managementom.
Baš sad iden ovi geekbench udrit od nicky.sl. Performanse katastrofa.
Score. Nije mi jasno šta je ovo ni radi čega je.
CPU-Z bench isto daje ispod prosjeka za 4.6, al bolje nego geek. LOL
Eto kupi od onog sa foruma što ga prodaje za 2,6k
lp
Mislis? :)
Ljudi od juce sam vlasnik 6700K na maximus VIII hero ploci... NA koliko ih dizete sa obicnim kulerom i koji kuler proporucujete za neki lagano oc recimo na 4,5 GHz?
lp
Ljudi od juce sam vlasnik 6700K na maximus VIII hero ploci... NA koliko ih dizete sa obicnim kulerom i koji kuler proporucujete za neki lagano oc recimo na 4,5 GHz?
Ja imam istu ploču isti proc. S Hyper D92 ide bez problema na 4.6-4.7. Dobro, moj je stvarno jedan od boljih primjeraka, radi na 1.25v na 4.6 stabilno. Ali i da nije, moš na 4.5-4.6 vjerujem bez problema.
Sa oglasa ili iz trgovine?
lp
Ja imam istu ploču isti proc. S Hyper D92 ide bez problema na 4.6-4.7. Dobro, moj je stvarno jedan od boljih primjeraka, radi na 1.25v na 4.6 stabilno. Ali i da nije, moš na 4.5-4.6 vjerujem bez problema.
bas cu danas se malo poigrati sa clockom da vidim dokle ide sa ovim jeftinjakom....
Nije stock ali nije nista puno bolji....
Malo vrtio render testove i to je brutalno brzo...
BTW juce sam vidio kako je covjek sa magicnom krpom brisao plocu i proc i polomio pinove na ploci od 300 EUR i otkinuo jednu kuglicu ili sta je vec na 6700K.. Ukupna steta 750 EUR ;) Sampion......
Sa oglasa ili iz trgovine?
Od svog starog dobavljaca kojeg sam nasao na njusci prije par godina, kupuje tray izvedbe i preprodaje!lp

Godinu dana gare ili je uopće nema? (zavisi gdje kupuje za šverc-komerc)
Ako nekog zanima i7 6850k za 4000kn pm? Nevin i netaknut!lp

Ako nekog zanima i7 6850k za 4000kn pm? Nevin i netaknut!lp
Radio jedno vrijeme na 1.6V, osim toga sve normalno...
Haha, blizu si!
Evo mrcina!
Hmm... nisam dobio dojam da si voliš priuštiti 1300 eura procesora s obzirom da obično štediš i na grafici. Što će ti dva?
Haha, blizu si!
Evo mrcina!
Hmm... nisam dobio dojam da si voliš priuštiti 1300 eura procesora s obzirom da obično štediš i na grafici. Što će ti dva?
pa da vidi koji ide više na 1.6v, onaj koji lipše ide u prodaju
Jel me primate ponovno u moj klub?
i7 6700K
Tonci to je za prodaju , meni treba trenutno najbrzi desktop pc za igranje!lp
Tako je, igranje je sastavni dio odrastanja svakog muškarca
Teško da će srušit mog, i friday-ovog!
u cemu tocno da vas srusim?
u cemu tocno da vas srusim?
U undervoltanju! haha
evo jel 0,7 dovoljno:
sad odoh u bios nebu me neko vrijeme!lp
Hahhaha, kako si uspia uvatit??
Mogu ti ja poslat svoje postavke, ali sumnjam da će bit stabilno
Hahhaha, kako si uspia uvatit??
Mogu ti ja poslat svoje postavke, ali sumnjam da će bit stabilno
ma ova ploca je drek, z170-p od asusa! nemam ja kaj trazit pored tvoje ploce!
mozda ce ici druga uskoro posto sam ovu uzeo s onim i5 6500 u kompletu!
lp
Neće ti ni asrock oc formula puno pomoć ako cpu nije dobar. Samo oko petine skylake i7ica radi stabilno na 4.8ghz+ na nekom razumnom naponu.
nebi se uopce slozio, los cpu ne postoji ako mene pitas! dobra ploca je bila i ostala glavna komponenta kod odabira! pogotovo ako ces overklokati, sto skuplja to bolja!
vjerojatno bug od cpu-z... snimi mobitelom video ili necim da vidim ja to 0.7 na 4.2 Ghz...