Intel i7-5960X @ 125 bootstrap, 3,5GHz. Crysis 3, Fields (Welcome to the Jungle, P2), 5120x2880 (5K), Medium/High detalji, 2x GTX 970 (stock).
Ista scena odmah nakon loada. Framerate mjeren FRAPS-om i Nvidia ShadowPlayom. 20-26 FPS, ovisno o tome kako što proleti po mapi. U pravilu sjedi na oko 22-24 (standardna fluktuacija).
4 core
4 core + HT (8 logičkih)
8 core + HT (16 logičkih)
Meni dovoljno, vi slobodno kupite 4 Xeona i7 s 18 jezgara za igre. :)
@Leopard: ne znam kako si ti uspio uposliti 12 jezgara, stvarno nemam pojma. Ako misliš na mravlji load od par postotaka, to je normalno i nema veze s opterećenjem igre.

(pocela bi se topiti plastika na kucistu
)jer haswell na 65°c u kuciste ispusta takvu toplinu da su to strahote(imam jednog:), kamoli na 70 ili vise stupnjeva, i moram reci da taj malac LC-cc95 haswella jako tesko hladi( drasticno manja razlika u odnosu starijih/hladnijih generacija cpu-a s stock coolerima vs lc95)! mora se ici na jaci cooler ako se temperature zele drzati u nekakvim normalama kao i sve ostale komponente unutar kucista!(imao sam ga vise puta pa znam)LP
! znam ja kaj se desava na granici od 90 bez brige jos od kad je izasao prvi i7!
(jadan je trpio overklok od defaultnih 2.6 na 4.5ghz i naravno nekad odbijao suradnju kad dotakne 90°c:
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP