FX 8320 pregrijavanje?

poruka: 7
|
čitano: 1.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FX 8320 pregrijavanje?

Znaci fx sam clocka na 4.2 sa Coolermaster 412S i tipa u BF-u (3) zna ici temp do 45-50 i u Shadow of Mordor zna ici priko 45 stupnjeva ali sam pretpostavlja igra od 40gb i nova itd pa da mora ici gore temp jer proc se muci ali vise neznam do cega je ? sto da napravim i da li je to uopce lose jer prije mi nikad nije isla temp priko 35 pa se nisam bojao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: FX 8320 pregrijavanje?
Sp0rZ kaže...

Znaci fx sam clocka na 4.2 sa Coolermaster 412S i tipa u BF-u (3) zna ici temp do 45-50 i u Shadow of Mordor zna ici priko 45 stupnjeva ali sam pretpostavlja igra od 40gb i nova itd pa da mora ici gore temp jer proc se muci ali vise neznam do cega je ? sto da napravim i da li je to uopce lose jer prije mi nikad nije isla temp priko 35 pa se nisam bojao.

Ma to su normalne temperature za taj clock, bez brige. Dok temperature socketa (72°C) i core package (62°C) ne prelaze ove vrijednosti nemaš se što brinut.

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
12 godina
neaktivan
Sp0rZ kaže...

To su izvrsne tmp!

12 godina
FX 8320 pregrijavanje?

!Pitanje da ne otvaram novu temu

FX 8350 na njegovih standardnih 8*4000 mhz ima prosječnu temperaturu u archeage 35 stupnjeva.

Maloprije sam overclockao na 4,4, automatski da mi sve napravi, nisam nista mijenjao. Prosjek temperature mi je za 5 stupnjeva manji. cak mi i ispod 30 stupnjeva vrti archeage na ultri.

Može objašnjenje zbog čega je to tako? Voltaže nisam dirao.

youtube.com/summercroatia

0 0 hvala 0
12 godina
Neznalica121212 kaže...

!Pitanje da ne otvaram novu temu

FX 8350 na njegovih standardnih 8*4000 mhz ima prosječnu temperaturu u archeage 35 stupnjeva.

Maloprije sam overclockao na 4,4, automatski da mi sve napravi, nisam nista mijenjao. Prosjek temperature mi je za 5 stupnjeva manji. cak mi i ispod 30 stupnjeva vrti archeage na ultri.

Može objašnjenje zbog čega je to tako? Voltaže nisam dirao.

Pa jedna od mogućnosti je pošto si dizao takt CPU na 4.4GHz je malo napona za taj takt pa varira brzina CPU-a pa i samim tim temperatura nemože ići gore.

http://valid.canardpc.com/hwx19k
14 godina

Prvo, temperature od 40 do 45C i VI se pitate jel to kao dobro ili previše ?!?!?! Drugo, to uopće nisu temperature na kojima ti je procesor pod opterećenjem nego su one naravno više. No, što se tiče pregrijavanja. Jednom za vijeke vjekova. Dok se računalo NE GASI ili NE THROTTLA NIJE SE NI PREGRIJALO.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice