E8500 i q8400

poruka: 4
|
čitano: 868
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
E8500 i q8400

Koji je proc bolji za igre, kojeg je isplativije uzet, koji se vise grije i jel treba poseban cooler (ne mislim clockat)?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: E8500 i q8400
adison kaže...

Koji je proc bolji za igre, kojeg je isplativije uzet, koji se vise grije i jel treba poseban cooler (ne mislim clockat)?

Bez Clocka za sve ti je bolji E8500 pogotovo za igre, samo hm...., da bar moreš Q9400, ili da malo kloknes, a koji je isplativije, heh za budućnost je malo  bolji taj quad ali ne bas puno jer taj model nije bas nesto jaki, tj. ima manje cache od Q9400 i sl.
I don't care...
16 godina
protjeran
E8500 i q8400

Slažem se s ovim iznad gore za Q9400

Iako Q8400 nije toliko loš.

Na 3Ghz jede sve phenome II (osim 955).

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: E8500 i q8400
adison kaže...

U igrama koje mogu iskoristiti 1 ili 2 jezgre je bolji E8500, a u onima koje mogu iskoristiti 4 jezgre je bolji Q8400.Ali takvih je igara trenutno jako malo (Crysis,GTA 4,COD 4,ima ih još nekoliko,ali mi samo te igre trenutno padaju na pamet).Ako je računalo pak namjenjeno za profesionalan rad i aplikacije,onda je svakao uzmi Quad,ali i općenito bih ti preporučio Quad.Moj glas ide Quad-u.Ti procesori ti se ne griju pretjerano,tako budi bez brige.Poseban hladnjak ti ne treba,ako ne misliš OC-ati.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice