Dečki pomagajte, u dilemi sam, trenutno posjedujem AMD Phenom II X2 550 BE (procesor je star tek godinu dana, ima garanciju još dvije godine), i imam 1000 KN za kupovinu matične, mislio sam uzeti neku od AM3+ ploča i i onda kasnije kad se skupi novca i taman kad izađu "Buldiji" da upogonim i "Buldija", i mislim da bih onda bio miran duže vrijeme, ali imam još jednu mogućnost, imam ponudu da prodam sadašnji procesor, i imao bih dovoljno novaca da kupim procesor i matičnu od kolege "vexx5555" iz ove teme, znači ploču ASUS P7P55D PRO (ploči ističe garancija za mjeseca dana) i procesor i5 750 koji je jako dobar primjerak (ima garanciju još godinu dana), pa sam u dilemi, izašlo bi me gotovo jednako, znači:
Solucija A:
Nova AM3+ matična sa garancijom (predpostavljam 2. godine)
Dvojezgreni AMD Phenom II procesor sa 2. godine garancije
Mogućnost nadogradnje na bolji procesor
Solucija B:
Dosta dobra matična za socket 1556 bez garancije
Četverojezgreni Intel i5 750 procesor sa 1. godinom garancije (jako dobar primjerak, ima validacija sa 4.5 Ghz na dotičnoj ploči)
Općenito bolji sustav, ali s kraćom garancijom na procesor i bez garancije na matičnu
Eto dečki pomozite, želim čuti malo vaša mišljenja, svaki komentar je dobrodošao, i stavit ću anketu da vidimo koliko vas je točno za koju soluciju!?
10 | SOLUCIJA A |
---|---|
22 | SOLUCIJA B |